- Advertisement -
Inici Actualitat CAN SEGURA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

CAN SEGURA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

La nostra història

Aquesta és la nostra història, que comená un 18 de desembre de 1960. Es diu ràpid, 61 voltes al Sol són moltes vivències per explicar. Els anys seixanta: sota una dictadura. a la Costa Brava esclatava un turisme de sol i platja, 600, guateques… A velocitat de vertigen ens convertiem en “El Paradís Mediterrani”.

En aquell precés moment els meus avis es van embarcar en un viatge (si fos una travessia pel mar, diríem que navegant en un llagut de rems). Obriren una taverna anomenada “La Masia”. El meu avi, Pere Segura Buixader, i la meva àvia, Cinta Sayols Serra. Ell, Cambrer de solera; ella, amn un amor i delicadesa que feia que tot el que sortia de la seva cuina fos exquisit pel paladar dels seus comensals, fent humil i treballadora.

Una cuina senzilla de proximitat, amb tot el que ens dóna aquest mar tan fabulós de la nostra terra: anxova salada a casa, calamarts de potera a la planxa, “carajos amb tomata”… Servit acompanyat de vermuts, olives i un bon pa amb tomata.

L’àvia sempre m’explica que no entenia res del que li deien els “foresters”, però mirant les seves cares ja es donava per satisfeta.

Així, de mica en mica, de taverna van passar a convertir-se en pensió, de nom “Can Segura” (com no!).

Els anys van passar i va arribar el moment del relleu. Als avis ja els tocava descansar.

Aquest llagut anava de camí a ser una barca de vela “viento en popa a toda vela”. El meu pare, Jordi Segura Suyols, criat entre fogons, la barra i caixes de Caca-cola, i la meva mare, Consol Pèrez Moreno, els dos treballant conjuntament de sol a sol, i fent el seu niu en una petita habitació de la pensió. Emprenedors nats i molt lluitadors.

Ells ho van fer créixer amb talent i constància, seguint el mateix camí que els acis, i pel que sempre hem apostat: senzillesa, cuina casolana de proximitat i molt, molt d’amor. La barca de vela es convertia poc a poc en una barca de palangre que segueix navegant amb molta força contra vent i marea, amb postes de sol precioses i albades espectaculars.

I aquí estic jo, seguint l’essència pura de l’inici d’aquell viatge, recordant als que hi són i als que ja no, reprenentles seves passes amb amor i valentia i seguint el llegatque em toca. Tres generacions Segura.

I també gràcies a tu que formes part d’aquesta essència, ja que amb la vostra confiança ens heu fet arribar fins aquí.

Les nostres portes seguiran obertes per molts anys més, millorant cada dia junt amb tot el nostre equip (sense ells tampoc podria ser possible) com a petit Hotel Restaurant Familiar amb cuina de proximitat, casolana i uns arrossos… mmm…Cuidant cada detall i fent-vos sentir com a casa.

Perquè el viatge encara no ha acabat!!! Us esperem!!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

CENTREM-ARA PACTE LOCAL

Centrem-Ara Pacte Local aposta per una candidatura transversal, multigeneracional, amb persones vingudes de diversos àmbits. Amb el mateix...

Ràdio Sant Feliu i Televisió Costa Brava organitzen el Debat Electoral de candidatures al Teatre aquest dimecres 24 de maig

El Debat Electoral de Sant Feliu de Guíxols amb totes les formacions polítiques que concorren a les Eleccions Locals està previst aquest...

PSC

10 PUNTS IMPORTANTS DEL PROGRAMA EDUCACIÓConstruirem l'institut/escola pedralta i lluitarem per la jornada contínua! ESPORTSPotenciar i...

SUPORT CIVIL CRISTINENC

BIOGRAFIA Soc en Marius Aliu i Trenado, nascut a Llagostera i residents a Santa Cristina d’Aro, des del 2003....

COMENTARIS