- Advertisement -
Inici Actualitat El Consell de l’Audiovisual detecta irregularitats en la gestió de Carles Motas

El Consell de l’Audiovisual detecta irregularitats en la gestió de Carles Motas

El passat mes de gener, Junts va presentar una denúncia al Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) sobre l’ús que l’equip de govern està fent del servei públic de comunicació audiovisual de ràdio pel que fa a manca de neutralitat informativa, direcció, pla de programació i nul.la participació dels regidors i grups municipals de l’oposició.

Arran de la queixa, el CAC va contactar amb l’Ajuntament perquè facilités la informació i la documentació oportuna per avaluar els fets denunciats i el Consell indica que “de l’anàlisi de la informació que l’Ajuntament ens ha facilitat, hem detectat incidències en la prestació del servei de comunicació audiovisual de ràdio […]”.

En el seu comunicat, el CAC indica que tenen previst contactar novament amb l’ajuntament “un cop finalitzat el proper procés electoral, per tractar de les incidències que afecten l’organització i funcionament dels serveis de comunicació audiovisual”.

El grup municipal Junts a Sant Feliu de Guíxols es mostra parcialment satisfet al veure com aquesta autoritat independent de regulació de la comunicació audiovisual de Catalunya ha confirmat que mentre Carles Motas ha estat alcalde, els mitjans de comunicació locals han incomplert amb els criteris de transparència i pluralitat que els ciutadans necessiten per poder estar lliurement informats.

El nou candidat a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols, Toni Carrión, ha indicat que en cas de rebre la confiança de la ciutadania per ser el proper alcalde, es posarà “a disposició del CAC i farà  els canvis necessaris per tal que els mitjans de comunicació locals complexin amb els màxims nivells de transparència i pluralitat que la ciutadania de Sant Feliu es mereix”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

CENTREM-ARA PACTE LOCAL

Centrem-Ara Pacte Local aposta per una candidatura transversal, multigeneracional, amb persones vingudes de diversos àmbits. Amb el mateix...

Ràdio Sant Feliu i Televisió Costa Brava organitzen el Debat Electoral de candidatures al Teatre aquest dimecres 24 de maig

El Debat Electoral de Sant Feliu de Guíxols amb totes les formacions polítiques que concorren a les Eleccions Locals està previst aquest...

PSC

10 PUNTS IMPORTANTS DEL PROGRAMA EDUCACIÓConstruirem l'institut/escola pedralta i lluitarem per la jornada contínua! ESPORTSPotenciar i...

SUPORT CIVIL CRISTINENC

BIOGRAFIA Soc en Marius Aliu i Trenado, nascut a Llagostera i residents a Santa Cristina d’Aro, des del 2003....

COMENTARIS