- Advertisement -
Inici Actualitat BB TRAMIT, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

BB TRAMIT, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

BBTràmit és un projecte gestat des de l’amor per la feina ben feta i l’amor als nostres fills.

www.bbtramit.com

Som un equip de professionals Graduats Socials especialitzats en relacions laborals, administratives i jurídiques, que degut a la situació actual generada per la pandèmia vam decidir posar el nostre coneixement tècnic, les ganes i tot l’esforç i la dedicació a oferir un servei de qualitat per regalar TEMPS PER GAUDIR a tots aquelles parelles que esperen o acaben de tenir un, dos o més nadons i necessiten realitzar tots els tràmits necessaris per aquesta nova vida. 

Visió

Tot l’equip manté un objectiu i sintonia comuns: Els pares i els recents nascuts us necessiteu mútuament i d’aquesta necessitat de contacte, temps, aprenentatge, noves vivències i alegria de viure neix BBTramit. Precisament per garantir que us preocupeu única i exclusivament del que realment és important el temps junts

Missió 

La missió de BBTramit és oferir serveis de qualitat en l’àmbit legal. Realitzar en nom de les famílies els tràmits i gestions necessàries per tal d’obtenir tota la documentació i garantir la tranquil·litat de que tot està sent gestionat de forma correcta sense preocupacions i sense moure-us de casa. 

Valors 

Creiem en ferm que els valors son quelcom que com a societat, com a pares i com a professionals tenim l’obligació de transmetre als més petits. A BBTramit el valor més important és el de la perfecció en la feina ben feta. Professionalitat és garantia de resultats i de promeses que es compleixen. El tracte és personalitzat per cada família, precisament perquè creiem que coneixent cada cas i a les persones que hi ha darrera la pantalla entendrem realment les necessitats i podrem donar resposta i solució de forma eficaç i senzilla per vosaltres. 

recen nascut pI doncs, com treballem?

L’objectiu és que per vosaltres, famílies, sigui molt fàcil:

  1. Entra a BBTramit i accedeix a la pestanya Serveis
  2. Tria el o els serveis que necessitis i fes clic per ampliar la informació
  3. Si tens dubtes abans de comprar el servei, vés a la pestanya Contacte i deixa’ns un missatge, ens posarem en contacte amb tu i t’oferirem atenció personalitzada 
  4. Si ho tens clar compra els serveis que necessitis 
  5. Ens posarem en contacte amb tu entre 24 i 48 hores després de realitzar la compra i t’explicarem pas a pas la documentació que ens has de fer arribar per tal de poder realitzar en el teu nom tots els tràmits i gestions que has contractat 
  6. A partir d’aquest moment ja pots dedicar-te a gaudir de la teva família i de la o les noves vides que ara depenen de tu. Temps de qualitat amb la seguretat de que estem treballant per tu. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

CENTREM-ARA PACTE LOCAL

Centrem-Ara Pacte Local aposta per una candidatura transversal, multigeneracional, amb persones vingudes de diversos àmbits. Amb el mateix...

Ràdio Sant Feliu i Televisió Costa Brava organitzen el Debat Electoral de candidatures al Teatre aquest dimecres 24 de maig

El Debat Electoral de Sant Feliu de Guíxols amb totes les formacions polítiques que concorren a les Eleccions Locals està previst aquest...

PSC

10 PUNTS IMPORTANTS DEL PROGRAMA EDUCACIÓConstruirem l'institut/escola pedralta i lluitarem per la jornada contínua! ESPORTSPotenciar i...

SUPORT CIVIL CRISTINENC

BIOGRAFIA Soc en Marius Aliu i Trenado, nascut a Llagostera i residents a Santa Cristina d’Aro, des del 2003....

COMENTARIS