Deprecated: Required parameter $atts follows optional parameter $output in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_wp_booster_functions.php on line 1740

Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/plugins/td-cloud-library/includes/tdb_menu.php on line 251

Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/plugins/td-cloud-library/includes/tdb_menu.php on line 251

Deprecated: Required parameter $channel_that_passed follows optional parameter $caller_id in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp-booster/tagdiv-remote-http.php on line 124

Deprecated: Required parameter $channel follows optional parameter $caller_id in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp-booster/tagdiv-remote-http.php on line 146
Benvinguts a la segona edició de  Lumlab Sant Feliu de Guíxols 2023  | Àncora

Deprecated: Required parameter $channel_that_passed follows optional parameter $caller_id in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_remote_http.php on line 126

Deprecated: Required parameter $channel follows optional parameter $caller_id in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_remote_http.php on line 148
- Publicitat -
Inici Actualitat Benvinguts a la segona edició de  Lumlab Sant Feliu de Guíxols 2023 

Benvinguts a la segona edició de  Lumlab Sant Feliu de Guíxols 2023 

  • LumLab de Sant Feliu de Guíxols és un festival en el qual pren rellevància el tractament de la llum en múltiples propostes artístiques: espais interiors i exteriors jugaran amb la llum, colors i formes per donar una nova imatge de la ciutat.

LumLab és un festival que se centra en el tractament artístic de la llum i que, en la seva segona edició, se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols del 7 al 9 d’abril de 2023 (Setmana Santa). L’objectiu del festival és mostrar una nova imatge de la ciutat a través de l’ús de la llum, els colors i les formes en espais interiors i exteriors.
Sant Feliu de Guíxols es convertirà en una ciutat creativa plena de llum i color. El festival se centrarà en el mar i el far, dos elements identitaris del municipi que ajudaran a desplegar un conjunt d’instal·lacions artístiques en diversos punts de la ciutat.
En total, són vuit les propostes (comptant la inaugural, el dia 7 a les 21,30h) les que es contemplen en aquesta segona edició de LumLab. Us convidem a gaudir del Lumlab i deixar-vos emportar per l’energia creativa i les propostes originals.
Tota la informació a www.lumlab.cat

Aquest és el programa:

– **ESPECTACLE INAUGURAL
A càrrec de Nueveojos, amb Llop de Mar, El Fortí i Club Nàutic**
07/04/23 – 21:30 h
Ubicació: Badia de Sant Feliu. Punt de visió òptima: zona central de la platja.
Sant Feliu de Guíxols és mar, és costa, és salada, és marinera, és brava… aquesta també és la identitat del LumLab. Per això inaugurem el festival amb un espectacle a la badia de Sant Feliu de Guíxols que dona el tret de sortida a la segona edició del festival Lumlab. L’exhibició anirà a càrrec de 30 barques de l’Associació Llop de Mar, el Fortí i el Club Nàutic Sant Feliu, sota la direcció de nueveojos, disseny d’il·luminació d’Andreu Fàbregas i música de Xavi Lloses.

– **”Lunar Oscillations”
de Xavi Bové**
07/04/23 – 08/04/23 – 18-01 h
09/04/23 – 18-23 h
Ubicació: Teatre Narcís Masferrer (C/ Callao s/n)
Lunar Oscillations és una peça contemplativa sobre la percepció en un entorn variable, un univers d’estels i llunes dinàmiques. Aquesta intervenció lumínica i sonora esdevé de la influència que exerceix la lluna sobre els mars, oceans i éssers vius. Explora les sensacions que la persona experimenta mitjançant la transformació de l’espai amb un joc de llums i ombres en moviment. I ho fa transformant una localització en un firmament hipnòtic, convidant a submergir-se en un espai viu.

– **El Caos de la cadira de ADR projects & Contorns & Undos arquitectura**
07/04/23 – 09/04/23 21-01 h
Ubicació: Carreró de Sant Joan
ADRprojects amb colUndos arquitectura presenten lbra El caos de la cadira, que representa la ràpida normalització de les situacions caòtiques en la vida quotidiana a través de la visió caòtica de l’element perfecte. Com la nostra ment, ràpidament normalitza situacions que en una primera impressió són boges o immòdiques. Desordenar l’ordre de la cadira que coneixem juga un paper important en aquesta representació. Aquesta instal·lació va estar seleccionada finalista als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2016 i als Premis Emporia 2017 (premis Nacionals d’Arquitectura Efímera EMPORIA) dins Lluèrnia, festival del foc i de la llum d’Olot.

– **3 dies de combustió de Gerard Mas & Creativa’t
Batxillerat Artístic (ISE)**
07/04/23 – 08/04/23: 11-13/18-01 h
09/04/23: 18-23 h
Ubicació. Espai K. Antic Hospital – C/ de l’Hospital, 33
Viatge efímer, de l’escultor Gerard Mas, qui va iniciar la seva carrera artística a Sant Feliu de Guíxols. Comença en el món de la restauració d’escultures i ajudant a altres artistes, fins que l’any 2001 decideix iniciar la seva carrera artística professionalment. Des de llavors, no ha parat de crear.
Viatge efímer és una exposició que es fa en col·laboració dels alumnes del batxillerat artístic de l’Institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols.
Aquest viatge mostra diferents obres amb un fil conductor, el cicle de la vida. A través de figures femenines, nadons, figures humanes i d’animals, elements que formen part de la vida, i concloent amb una obra final “3 dies de combustió” creada per aquesta exposició i pel Festival LumLab, es veurà aquest factor efímer.

– **Univers de Xavi Lloses**
07/04/23 – 08/04/23: 18-01 h
09/04/23: 18-23 h
Ubicació : Casino de la Constància – Rambla del Portalet, 1
“Univers” consta de cinc grans esferes de miralls, les també dites boles de discoteca, de gran format, on la bola més gran és l’esfera amb miralls més gran de la península.
Les esferes estaran suspeses a l’aire i giren lentament fent sonar bols tibetans mitjançant masses de fusta, provocant una atmosfera que genera una instal·lació amb múltiples rajos lumínics i un so envolvent.
Instal·lació creada pel Festival LumLab 2023.

– **Escull Lumlab de Nueveojos**
07/04/23 – 08/04/23: 18-01 h
09/04/23: 18-23 h
Ubicació: Far
Intervenció lumínica inspirada en el logotip del Lumlab que indica a tothom que el festival ha començat. Els colors del Lumlab banyaran els blocs de ciment que envolten el far de Sant Feliu de Guíxols, connectant el mar i el far, dos dels elements identitaris del festival.
Punt de visió òptima: zona central de la platja
Instal·lació creada pel Festival LumLab 2023

– **Mar de corall de Lola Solanilla Com un llum**
07/04/23 – 08/04/23: 17-20 h (participació), 20-01 h (mostra)
09/04/23: 17-20 h (participació), 20-23 h (mostra)
Ubicació Badia de Sant Feliu
Una instal·lació coral que pretén crear un passeig visual a la platja de Sant Feliu de Guixols, dibuixant una gran onada de corall resseguint les formes del mar. Un projecte participatiu que s’anirà construint durant els dies del festival i l’última nit es visualitzarà el resultat final.
Els participants plantaran, en una àrea prèviament delimitada, 21.000 elements que es reflexaran amb llum ultraviolada, cobrint gran part de la platja de la badia.
Us convidem a participar en la implantació de les branques de corall cada tarda de 17 a 20h, per acabar fent un preciós Mar de corall.

– **”Passos de llum”
de Mascanada6**
07/04/23 – 08/04/23 – 21-01 h
09/04/23  – 21-23 h
Ubicació. Carrer Martí Casals
Il·luminem una nova via de relacions entre les persones, petjades que marquen un nou itinerari a la ciutat. Recuperem a través de la llum les passejades, els jocs al carrer, les cadires a la fresca, les converses entre els amics, records i experiències… Deixem per sempre les nostres petjades en aquest nou carrer.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS