- Advertisement -
Inici Actualitat Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer  i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de Promoció Econòmica, han presentat aquest migdia el projecte “Rutes de Cassà, vila surera”. Es tracta del disseny i posada en valor d’onze rutes que recorren l’entorn natural de Cassà, juntament amb la creació d’un mapa que les recull i les dona a conèixer al visitant. Dues d’aquestes rutes segueixen els diferents punts d’interès de patrimoni cultural i històric del municipi, la Ruta del suro  i la ruta Cassà sota les bombes.

Les rutes plantegen recorreguts d’entre 2 i 21 km per a tots els nivells i tota la família, el mapa descriu les possibilitats de cada ruta, si es recomana seguir-la en bicicleta o a peu,  el desnivell i la dificultat.

A més del mapa també s’han instal·lat plafons informatius a l’estació  i a la zona esportiva, a l’àrea d’autocaravanes, en el trajecte de les Vies Verdes, pel nucli del municipi i amb informació sobre les rutes, i s’han  col·locat senyals  amb indicacions sobre els nous itineraris que s’han dissenyat tenint en compte els criteris de sostenibilitat per tal de generar el menor impacte possible al territori i alhora permetre una correcta orientació de l’usuari.

El projecte també inclou la posada en marxa d’una nova pàgina web turística on s’ha estructurat la informació sobre les rutes, amb enllaços i informació descarregable adreçada tant als visitants com a la població local. Conscients que la informació és dinàmica, el seu contingut s’ampliarà amb els nous esdeveniments , propostes i projectes d’interès turístic del municipi i també es publicarà en quatre idiomes.

La web  inclou un recull dels actes més destacats del municipi,  informació genèrica sobre la història, els equipaments i  l’entorn, i també informació dels serveis actualitzada (allotjaments, restaurants, mapes…).

Us convidem a visitar la pàgina web www.visitacassa.cat 

Cassà de la Selva gaudeix d’un entorn natural privilegiat i un paisatge divers

Cassà de la Selva és una vila surera situada en un entorn natural privilegiat, entre l’espai protegit del massís de les Gavarres i el pla de la Selva.

La seva posició entre dos espais naturals d’una gran riquesa converteix també el municipi en punt privilegiat per descobrir la fauna i flora del nostre entorn. Des de les suredes, pinedes, alzinars i brolles de les Gavarres,  fins als espais oberts clapejats de retalls de bosc del pla, hàbitat de nombrosos ocells.

Entre aquest patrimoni natural destaquen els prats de dall inundables d’Esclet, un espai protegit que presenta una flora característica i que és hàbitat de diverses espècies d’amfibis, i la finca pública de Can Vilallonga, situada l’Espai Natural Protegit de les Gavarres, on podreu descobrir les activitats tradicionals lligades al bosc i la terra.

A més, les vies verdes i els senders que travessen els entorns del municipi us permetran descobrir tot aquest patrimoni natural i cultural d’una forma sostenible, activa i respectuosa amb la naturalesa i amb la gent que viu al territori.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

CENTREM-ARA PACTE LOCAL

Centrem-Ara Pacte Local aposta per una candidatura transversal, multigeneracional, amb persones vingudes de diversos àmbits. Amb el mateix...

Ràdio Sant Feliu i Televisió Costa Brava organitzen el Debat Electoral de candidatures al Teatre aquest dimecres 24 de maig

El Debat Electoral de Sant Feliu de Guíxols amb totes les formacions polítiques que concorren a les Eleccions Locals està previst aquest...

PSC

10 PUNTS IMPORTANTS DEL PROGRAMA EDUCACIÓConstruirem l'institut/escola pedralta i lluitarem per la jornada contínua! ESPORTSPotenciar i...

SUPORT CIVIL CRISTINENC

BIOGRAFIA Soc en Marius Aliu i Trenado, nascut a Llagostera i residents a Santa Cristina d’Aro, des del 2003....

COMENTARIS