- Publicitat -
Inici Entrevistes Entrevista a Diego Navarro, Dinavix

Entrevista a Diego Navarro, Dinavix

Les reformes integrals d'un habitatge estan molt demanades, però el top, des de fa anys, és pel canvi de banyera per plat de dutxa

Com i quan neix Dinavix Contrucciones?

Som 2 amics com si fossin 2 germans que van muntar una petita empresa l’any 2009, Dinavix prové d’una empresa en plena crisis de maó que sosté de troncs i precipicis, en 2018 vam fer la reforma de un local (Arlic) a Girona de un client i amic,  de les hores tenim un nom molt senzill i aquest client ens va animar a fer un canvi llavors el mateix va fusionar dos noms i va crear Dinavix inclús el logo va ser una part d’ell també. (Josep Lluis Valentin Mompart)

Quants treballadors sou i com us organitzeu?

En total som 6 operaris ara mateix, però solen ser entre 6 i 9 treballadors, l’organització és una mica caòtica i estressant, ja que tot i que s’organitza a priori, varia durant el dia de la setmana. És fàcil organitzar treballs que ja estan programats, però després hi ha els que entren d’urgència i són els que creen una mica de desgavell.

Quines són les vostres especialitats?

Les nostres especialitats són les obres en general, podem fer una cosa des de la fonamentació fins a l’acabat final, encara que estem més enfocats en la reforma integral donat que l’equip que hi ha en plantilla som paletes, fusters, lampistes, pintors, muntador d’alumini. A més també tenim col·laboradors que agafem gràcies als ajuts.

“El que més valor en el món de la construcció és la sinceritat, confiança i la dedicació que hi posem a cada reforma”

T’agrada la feina que fas?

M’encanta, és un treball que si t’agrada i el fas amb “carinyo” té la seva recompensa i encara que la majoria de reformes que fem durant el progrés de l’obra, el dia a dia, no ens adonem del canvi tan gros que arribem a fer.

Per poder gaudir de tot el contingut de l’article.

SUBSCRIU-TE

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS