- Advertisement -
Inici Actualitat Treballarem perquè Sant Feliu de Guíxols sigui una ciutat de referència, amb...

Treballarem perquè Sant Feliu de Guíxols sigui una ciutat de referència, amb més qualitat de vida i progrés, generadora d’oportunitats”

El cap de llista de Junts per Sant Feliu de Guíxols, Toni Carrión, ha presentat aquest divendres les línies mestres d’un projecte “per desenvolupar el potencial del municipi que ha de ser capital de la Costa Brava”

La sala d’actes Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest divendres al vespre l’acte de presentació del cap de llista de Junts per a les properes eleccions municipals, Toni Carrión, al qual hi han assistit el secretari general de Junts, Jordi Turull, i el president del Consell Nacional, Josep Rull.

El candidat ha exposat les línies metres del projecte de Junts per Sant Feliu de Guíxols, que té com a objectiu“desenvolupar el potencial del municipi”. “Treballarem per fer que Sant Feliu de Guíxols sigui una ciutat de referència, amb més qualitat de vida i progrés, capital de la Costa Brava. Amb vocació de servei i generadora d’oportunitats lideant l’economia blava i basada en el talent”. “Apostem per la millora dels serveis bàsics, una ciutat neta, segura, que cuidi la nostra gent gran; amb un pla de manteniment de carrers, voreresi zones públiques, i que compti amb un transport públic més accessible”, ha indicat Carrión, que ha afegit que cal donar “més protagonisme als joves, a l’associacionisme i als emprenedors”.

Per a l’alcaldable de Junts, “s’ha de crear l’entorn necessari, fomentant les condicions, alineant la ciutadania i les institucions en un mateix objectiu: l’orgull ganxó”. I això passa perpotenciar els eixos comercials i el nou sol industrial, liderar l’economia blava, impulsar el municipi com a destinació turística i impulsar la creativitat, les arts i la cultura,entre d’altres accions previstes en el programa electoral, dins el qual també destaquen, pel que fa a benestar, un pla de restauració dels serveis bàsics, dins el qual s’inclou la millora de l’Asil Suris. Carrión reivindica “l’orgull ganxó”,“amb una major difusió i coneixement del patrimoni natural del municipi” i el treball específic a les escoles del patrimoni natural, cultural i patrimonial propi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer  i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de...

ACTIVITATS SANT FELIU DE GUÍXOLS 1 AL 30 D’ABRIL DE 2023

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com...

“Vull que la meva col·lecció perduri” Tomàs Pla, fundador, propietari i director del museu de la joguina de Sant Feliu de Guíxols

Després de 23 anys, Tomàs Pla va decidir vendre l’edifici on hi ha el museu des del...

Tossa aprova definitivament el projecte de la nova llar d’infants a la zona escolar

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat definitivament el projecte de construcció d'una nova llar d'infants a la zona escolar. El projecte, que té...

COMENTARIS