- Publicitat -
Inici Actualitat Agenda activitats març 2023 -- Biblioteca Octavi Viader

Agenda activitats març 2023 — Biblioteca Octavi Viader

Agenda

Cada dilluns

CONVERSA EN FRANCÈS. De 16 a 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Julia Martinetto.

Cada dimecres

CONVERSA EN ANGLÈS. Grup 1, d’10.30 a 11.30 h; Grup 2, d’11.30 a 12.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie.

Cada divendres

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández.

De l’1 fins al 31 de març

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: ESTIMA(R)’T. Cossos no normatius. Exposició de fotografies d’Emma Puigderrajols, alumna de Batxillerat artístic de l’Institut Sant Elm, que va ser el seu Treball de Recerca de Batxillerat. Al vestíbul de la Biblioteca durant l’horari d’obertura.

Divendres 3 de març
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA
: El mar, de John Banville. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dilluns 6, 13 i 20 de març

TALLER: Laboratori ficció digital, a càrrec de Lucas Ramada. Partint de la idea que els videojocs són ficció, jugarem amb Lucas Ramada, investigador en literatura i ficció digital infantil, per tal de conèixer nous llenguatges literaris i artístics per aprofundir en el món gamer. Per a nois i noies de 12 a 16 anys. Inscripció prèvia a la Biblioteca. Gratuït. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 16 de març

TALLER TIC: Iniciació a la fotografia digital, aprendrem a utilitzar un programa editor d’imatges: el Gimp. L’edat mínima per inscriure’s als cursos és de 16 anys. Cal portar el seu propi mòbil. Gratuït. Inscripcions a la Biblioteca. De 10 a 13 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 18 de març

CLUB DE LECTURA FEMINISTA: Encara no sé com sóc, de Maria dels Àngels Vayreda. Presentarà la sessió i comentarà el llibre Joan-Lluís Lluís, l’escriptor i director de la Col·lecció Josep Pla. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 23 de març

CINE-FILO: Boys don’t cry, de Kimberly Peirce. Posterior diàleg amb Desiré Rodrigo García, sociòloga a Lo relacional. A les 17 h a la Sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Departament de Socials de l’Institut Sant Elm i Biblioteca Pública.

Dissabte 25 de març

HORA DEL CONTE: Contes no sexistes. La Laura està convençuda que les princeses no es tiren pets, el Nil i el Pol pensen que les nenes són unes porugues, la Martina pensa que no trobarà mai un pare tan fantàstic com la mare. A partir de 4 anys. Amb Gina Clotet. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 28 de març

XERRADA: El càncer de colon. A càrrec del Dr. Carles Casabona, pediatra expert en nutrició. A les 18 h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Organitza: AECC Sant Feliu de Guíxols.

Dimecres 29 de març

CLUB DE LECTURA: LLEGIR EL TEATRE. Vent de garbí i una mica de por, de Maria Aurèlia Capmany. A través d’aquest recorregut pel temps, l’espectacle es transforma en un mirall de l’immobilisme i l’hermetisme de la burgesia catalana. A càrrec d’Elena Avellaneda Noguera, bibliotecària. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS