- Advertisement -
Inici Actualitat Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de participació política i ciutadana a una informació plural i l’obligació dels poders públics de promoure les condicions per garantir aquest pluralisme polític en els mitjans de comunicació públics.

La ciutadania doncs, hauria de tenir en els mitjans de difusió i comunicació públics locals una font fiable d’informació objectiva i veraç a la que donar tot el crèdit però a Sant Feliu de Guíxols fa anys que aquests mitjans de comunicació difonen únicament els missatges, opinions i informació partidista de l’alcalde sense donar veu a les altres opcions polítiques o ciutadanes.

Creiem que és molt greu que els partits del govern de Sant Feliu de Guíxols segueixin incomplint conscientment les lleis i els principis democràtics fonamentals per tal de seguir controlant el relat i l’opinió pública fent ús particular i electoral dels mitjans de difusió i comunicació públics que la ciutadania percep com una font fiable d’informació objectiva i veraç.

Durant els darrers anys, el grup municipal Junts per Catalunya ha estés la mà i ha intentat sense èxit fer entendre al govern que havia de posar solució a aquest ús personalista dels mitjans de comunicació públics.

Davant doncs d’una negativa permanent per part de l’alcalde a corregir la gravetat de la situació, hem informat al Consell de l’audiovisual per tal que faci les accions oportunes per tal d’assegurar el compliment de l’obligació que té l’Ajuntament i els seus ens autònoms de promoure les condicions que garanteixin el pluralisme polític, els drets de participació política i ciutadana i la informació plural en els mitjans de comunicació de Sant Feliu de Guíxols.

Source Junts

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer  i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de...

ACTIVITATS SANT FELIU DE GUÍXOLS 1 AL 30 D’ABRIL DE 2023

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com...

“Vull que la meva col·lecció perduri” Tomàs Pla, fundador, propietari i director del museu de la joguina de Sant Feliu de Guíxols

Després de 23 anys, Tomàs Pla va decidir vendre l’edifici on hi ha el museu des del...

Tossa aprova definitivament el projecte de la nova llar d’infants a la zona escolar

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat definitivament el projecte de construcció d'una nova llar d'infants a la zona escolar. El projecte, que té...

COMENTARIS