- Advertisement -
Inici Actualitat Santa Cristina d’Aro augmenta la recollida selectiva del nucli urbà d’un 24%...

Santa Cristina d’Aro augmenta la recollida selectiva del nucli urbà d’un 24% a un 80%

El Porta a Porta a Santa Cristina d’Aro ja ha donat els primers resultats. La recollida selectiva al nucli urbà ha crescut del 24% al 80%, una xifra que situa al municipi a la part alta de les estadístiques. De moment no contemplen aplicar el sistema Porta a Porta a les urbanitzacions, on sí que duran a terme campanyes per conscienciar a la ciutadania.

Santa Cristina d’Aro va començar a aplicar el sistema de recollida de residus Porta a Porta el passat desembre i ja es veuen els resultats. El municipi ha augmentat del 24% al 80% la recollida selectiva del nucli urbà i, segons les dades de l’empresa GBI, han estat uns 700 domicilis els que han realitzat diàriament el porta a porta. Unes dades molt positives, en tan sols un mes de l’aplicació del nou sistema.

Malgrat aquest èxit, el consistori no planteja aplicar el Porta a Porta a les urbanitzacions. El que sí que faran serà dur a terme una major campanya de conscienciació perquè es millori l’ús dels contenidors.

Concretament, volen conscienciar en separar l’orgànic del rebuig per evitar que la població ho llenci conjuntament. Des del consistori també han anunciat que es contempla bonificar les taxes d’aquells que facin servir el porta a porta.

Les bones xifres demostren la bona rebuda que ha tingut el sistema per part de la ciutadania i suposa una millora important del reciclatge al municipi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS