- Publicitat -
Inici Actualitat Els càmpings de la Costa Brava registren un 85% d'ocupació per les...

Els càmpings de la Costa Brava registren un 85% d’ocupació per les vacances de Nadal

Els càmpings de les comarques de girona han registrat una ocupació d’entorn el 85% durant les vacances de Nadal. A la comarca, en concret, ha despuntat el client estranger, sobretot, des del 26 de desembre i fins al 4 de gener.

El turisme d’autocaravana ha guanyat popularitat arran de la pandèmia en diferents punts d’Europa. Les vacances de Nadal i les temperatures suaus d’aquest hivern han propiciat que molts dels seus propietaris baixessin fins als càmpings de la Costa Brava.

En els establiments del litoral han despuntat els clients estrangers, amb una forta demanda dels alemanys, els francesos i els holandesos. N’és un exemple, el càmping Les Medes de l’Estartit, on el 85% de les seves reserves han estat de ciutadans europeus.

A l’interior de les comarques de girona, en canvi, la temporada ha estat marcada pels visitants nacionals. Durant les festes nadalenques, han obert el 15% dels càmpings i s’han ofert el 30% de les places.

Les bones xifres d’ocupació encara es mantenen avui dia. De fet, molts establiments han recondicionat les seves instal·lacions amb piscines climatitzades, i a més, programen activitats durant tot l’any, com classes de castellà.

El sector celebra que a poc a poc es desestacionalitzi el turisme a la Costa Brava i que també es descobreixi el territori en temporada baixa. Apunten que més enllà de les platges, hi ha un gran valor natural i paisatgístic per recórrer a peu o en bicicleta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS