- Publicitat -
Inici Actualitat El Mar dels Nens triomfa amb quatre noves activitats

El Mar dels Nens triomfa amb quatre noves activitats

Durant les festes de Nadal els infants poden tornar a gaudir del parc infantil “El Mar dels Nens” de Platja d’Aro. A banda dels tradicionals inflables i els apreciats tallers, aquest any l’esdeveniment també ha inclòs quatre activitats noves que han tingut un èxit rotund.

Després de dos anys difícils arran de la pandèmia, el parc infantil de Nadal batejat com El Mar dels Nens, torna a celebrar-se amb èxit al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

Durant la seva vint-i-setena edició, el parc ha inclòs quatre activitats noves acompanyades d’animadors, com un taller de cuina perquè els infants experimentin amb el menjar, karts elèctrics situats a l’exterior per als petits amants del motor, un fotoreclam familiar i una sala de projecció de jocs interactius perquè els pares formin part del joc.

A banda d’aquestes novetats, també es pot gaudir dels mítics i tradicionals jocs inflables, llits elàstics, un rocòdrom i un brau mecànic, entre d’altres. Pels amants dels tallers, poden trobar-hi els que sempre triomfen: com el de dibuix i pintura, maquillatge artístic, ball, circ i de punteria. El Mar també té en compte els més menuts, que poden entretenir-se a la ludoteca infantil i si tenen gana anar a una sala de lactància habilitada pels pares.

En voler ser un espai inclusiu, l’esdeveniment ha facilitat una porta d’accés per a persones amb mobilitat reduïda, un braçalet identificatiu que permet tenir un accés ràpid a l’entrada i a les activitats per als infants amb discapacitat, i un espai sense música i amb llum tènue per persones amb alta sensibilitat acústica i lluminosa.

El parc està obert del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener de les 16h a les 20h de la tarda. Tot i que pels adults l’entrada és gratuïta, per 3,50 euros els infants poden gaudir d’un món de jocs en el que cada dia s’hi celebren espectacles amb personatges diferents.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS