Inici Actualitat La comunicació del govern Motas i el seu gabinet costen 412.000 euros...

La comunicació del govern Motas i el seu gabinet costen 412.000 euros l’any

Durant el ple del mes de desembre, el govern va portar a aprovació els pressupostos de l’any 2023 i mostren clares evidències de separar-se cada dia més de la realitat que viu la ciutadania i improvisa per arribar a eleccions amb algun argument que els permeti seguir quatre anys més.

La gestió política i pressupostària del nou aparcament a l’estació de busos és un exemple d’aquest desgavell on la pressa per poder oferir un aparcament abans d’eleccions ha acabat resultant en una construcció precipitada, un judici pel contracte de gestió, un increment del deute de 2 milions i de la despesa corrent per obtenir tansols 64 noves places.

Els pressupostos d’un govern defineixen els aspectes que creuen prioritaris i els que no i analitzant els nous pressupostos veiem que NO són prioritat pel govern: la gestió d’escombraries, l’enllumenat públic i la seguretat ciutadana, el desenvolupament empresarial, el desenvolupament turístic o l’espai Thyssen (increïble però cert).

La partida pressupostària que no baixa és la de la comunicació del govern i el gabinet d’alcaldia que necessita de 412.000 euros per difondre minut a minut un relat forçat i l’evolució d’unes obres que volen fer creure als ciutadans de bona fe que l’alcalde és a més llocs d’on realment està i que fa més coses de les que realment fa.

Mentrestant, continua el silenciament de les nostres idees polítiques als espais de difusió i comunicació finançats amb pressupostos públics on tansols podem informar la ciutadania en el 4% d’espai del butlletí mentre el govern ho fa pel 96% restant.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

Ja es coneix el Cartell premiat del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols 2023, una al·legoria que convida a “destapar-se” després de les restriccions...

El divendres 20 de gener al matí s'ha conegut el cartell de carnaval 2023 de Sant Feliu de Guíxols.La popular celebració començarà...

Les classes Europa i 420 inauguraran la VIII Guíxols Cup del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols inicia aquest cap de setmana la VIII Guíxols Cup, una de les regates estrella de l’entitat. S’espera...

COMENTARIS