- Publicitat -
Inici Actualitat La comunicació del govern Motas i el seu gabinet costen 412.000 euros...

La comunicació del govern Motas i el seu gabinet costen 412.000 euros l’any

Durant el ple del mes de desembre, el govern va portar a aprovació els pressupostos de l’any 2023 i mostren clares evidències de separar-se cada dia més de la realitat que viu la ciutadania i improvisa per arribar a eleccions amb algun argument que els permeti seguir quatre anys més.

La gestió política i pressupostària del nou aparcament a l’estació de busos és un exemple d’aquest desgavell on la pressa per poder oferir un aparcament abans d’eleccions ha acabat resultant en una construcció precipitada, un judici pel contracte de gestió, un increment del deute de 2 milions i de la despesa corrent per obtenir tansols 64 noves places.

Els pressupostos d’un govern defineixen els aspectes que creuen prioritaris i els que no i analitzant els nous pressupostos veiem que NO són prioritat pel govern: la gestió d’escombraries, l’enllumenat públic i la seguretat ciutadana, el desenvolupament empresarial, el desenvolupament turístic o l’espai Thyssen (increïble però cert).

La partida pressupostària que no baixa és la de la comunicació del govern i el gabinet d’alcaldia que necessita de 412.000 euros per difondre minut a minut un relat forçat i l’evolució d’unes obres que volen fer creure als ciutadans de bona fe que l’alcalde és a més llocs d’on realment està i que fa més coses de les que realment fa.

Mentrestant, continua el silenciament de les nostres idees polítiques als espais de difusió i comunicació finançats amb pressupostos públics on tansols podem informar la ciutadania en el 4% d’espai del butlletí mentre el govern ho fa pel 96% restant.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Toni Carrión liderarà l’oposició de forma constructiva i exigent des del primer dia

En un entorn d'abstenció generalitzada, la candidatura de Junts a Sant Feliu de Guíxols ha estat l’opció que més ha crescut a...

Obertura d’un nou establiment al mercat municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Jam ibèricos és un projecte familiar ple d'ilusió i passió, amb idees originals on combinem els anys d'experiéncies d'atenció a públic amb...

LOPD Montoliu, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

LOPD Montoliu és una empresa amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit legal a la llei de protecció de dades, implantant...

El pregó de la Festa Major de Cassà recorda els vint anys d’història del Centre Cultural Sala Galà

Ara fa un mes que el Centre Cultural Sala Galà va celebrar el 20è aniversari, i el pregó de la Festa Major...

COMENTARIS