Inici Actualitat La Quina Freak aplega 800 fans d'Els Venjadors a Platja d'Aro

La Quina Freak aplega 800 fans d’Els Venjadors a Platja d’Aro

La quina de l’associació Arocinema ha celebrat, aquest diumenge a Platja d’Aro, la seva desena edició. La peculiaritat de la trobada recau en la temàtica freak, enguany centrada en la saga de superherois ‘Els Venjadors’. En total, s’han repartit 35 premis entre els gairebé 800 assistents.

Desenes de quines es succeeixen arreu de les comarques gironines amb motiu de les festes nadalenques. Si bé és cert que tradicionalment els premis oferts giren entorn d’embotits i torrons, en els últims anys també s’han erigit trobades temàtiques. N’és un exemple Platja d’Aro, on l’associació Arocinema fa deu anys que organitza una quina pels grans aficionats a les pel·lícules, a les sèries o els videojocs, coneguts popularment com a friquis.

Per celebrar l’efemèride, enguany l’esdeveniment s’ha focalitzat en la saga de superherois d”Els Venjadors’. És així com el deu del tro Tor i el patriòtic Capità Amèrica han estat els encarregats de cantar les quines. Entre els 35 objectes sortejats s’ha desplegat una rèplica de la Poke Ball de la saga Pokémon o una tassa de ceràmica del gos Gromit.

Els gairebé 800 assistents han hagut de reservar l’entrada per accedir aquest diumenge al Palau d’Esports i Congressos. Per disset euros, han obtingut un cartó vàlid per 19 quines, 16 de normals i 3 d’inverses, en les categories d’infantil i adult. Els cinquanta primers a arribar disfressats també han comptat amb un petit obsequi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

Ja es coneix el Cartell premiat del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols 2023, una al·legoria que convida a “destapar-se” després de les restriccions...

El divendres 20 de gener al matí s'ha conegut el cartell de carnaval 2023 de Sant Feliu de Guíxols.La popular celebració començarà...

Les classes Europa i 420 inauguraran la VIII Guíxols Cup del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols inicia aquest cap de setmana la VIII Guíxols Cup, una de les regates estrella de l’entitat. S’espera...

COMENTARIS