- Publicitat -
Inici Actualitat La Quina Freak aplega 800 fans d'Els Venjadors a Platja d'Aro

La Quina Freak aplega 800 fans d’Els Venjadors a Platja d’Aro

La quina de l’associació Arocinema ha celebrat, aquest diumenge a Platja d’Aro, la seva desena edició. La peculiaritat de la trobada recau en la temàtica freak, enguany centrada en la saga de superherois ‘Els Venjadors’. En total, s’han repartit 35 premis entre els gairebé 800 assistents.

Desenes de quines es succeeixen arreu de les comarques gironines amb motiu de les festes nadalenques. Si bé és cert que tradicionalment els premis oferts giren entorn d’embotits i torrons, en els últims anys també s’han erigit trobades temàtiques. N’és un exemple Platja d’Aro, on l’associació Arocinema fa deu anys que organitza una quina pels grans aficionats a les pel·lícules, a les sèries o els videojocs, coneguts popularment com a friquis.

Per celebrar l’efemèride, enguany l’esdeveniment s’ha focalitzat en la saga de superherois d”Els Venjadors’. És així com el deu del tro Tor i el patriòtic Capità Amèrica han estat els encarregats de cantar les quines. Entre els 35 objectes sortejats s’ha desplegat una rèplica de la Poke Ball de la saga Pokémon o una tassa de ceràmica del gos Gromit.

Els gairebé 800 assistents han hagut de reservar l’entrada per accedir aquest diumenge al Palau d’Esports i Congressos. Per disset euros, han obtingut un cartó vàlid per 19 quines, 16 de normals i 3 d’inverses, en les categories d’infantil i adult. Els cinquanta primers a arribar disfressats també han comptat amb un petit obsequi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Toni Carrión liderarà l’oposició de forma constructiva i exigent des del primer dia

En un entorn d'abstenció generalitzada, la candidatura de Junts a Sant Feliu de Guíxols ha estat l’opció que més ha crescut a...

Obertura d’un nou establiment al mercat municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Jam ibèricos és un projecte familiar ple d'ilusió i passió, amb idees originals on combinem els anys d'experiéncies d'atenció a públic amb...

LOPD Montoliu, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

LOPD Montoliu és una empresa amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit legal a la llei de protecció de dades, implantant...

El pregó de la Festa Major de Cassà recorda els vint anys d’història del Centre Cultural Sala Galà

Ara fa un mes que el Centre Cultural Sala Galà va celebrar el 20è aniversari, i el pregó de la Festa Major...

COMENTARIS