- Advertisement -
Inici Entrevistes Les associacions: Malalts de Rally

Les associacions: Malalts de Rally

Entrevista al Sr. Pere Gironès

La Cambra de Comerç̧ de Sant Feliu de Guíxols dona suport al teixit associatiu que treballa desinteressadament per enriquir la nostra societat.
Així doncs, a través de la revista Àncora, vol fer d’altaveu per tal recollir totes les impressions d’aquestes associacions i ajudar-les a potenciar les activitats que organitzin.
Hem conversat amb els responsables de les associacions i els hi hem demanat que ens expliquin quines necessitats tenen, què millorarien i què demanen de cara a l’any vinent, un any que hi haurà eleccions municipals.
Les nostres poblacions tenen un teixit associatiu molt ric i abasta tota les franges d’edat i totes les temàtiques. Això és una gran sort i un plaer!

1.- Teniu previst organitzar alguna activitat en els pròxims mesos? Quina?
La pandèmia va tenir uns efectes molt negatius, peró a l’hora ens en va ensenyar alguns de positius. Hem après a fer les coses una mica diferents de lo que estàvem acostumats. Abans per aconseguir recaudació per poder donar-la a les institucions a l’ajuda contra el càncer, tenies que organitzar events que tot i l’ajuda d’ajuntaments, socis de Malalts de Rally, i col.laboradors, tenen una despesa molt important. Avui dia, planifiquem rutes solidàries amb els nostres cotxes i acabem amb un bon dinar. Per les recaudacions, utilitzem una web destinada a aquest efecte i ho publiquem a la web, xarxes socials, etc… perquè tothom qui ho vulgui pugui col.laborar a la nostre causa, que no es un altre que aportar tot el que poguem a l’ajuda contra aquesta maleïda malaltia, alhora que gaudim dels nostres cotxes clàssics i esportius.
2.- Quines són les vostres expectatives de futur?
Doncs ho tenim molt clar, continuarem igual que ahir, avui i demà! Com diu el nostre lema: Convertim la nostre passió amb solidaritat! Aixó vol dir que la nostre ajuda no es algo farregós, es una passió, i aquesta de la betzina es de les que portes fins l’últim dia. La nostre junta està formada per pilots i copilots, alguns fa més de 30 anys que competeixen! I tenim gent jove, aixó va per llarg.
3.- Què demanes als polítics que guanyin les eleccions de 2023?
Volem aprofitar per donar les gràcies a l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Sempre ens han atès amb els braços oberts i ens han ajudat dintre de les seves possibilitats a les nostres peticions de projecte. Si hi ha un cambi, parlant de cara a la nostre associació, demanaria que al menys s’impliquessin igual que a dia d’avui. Per els clubs, associacions, etc… el recolzament d’un ajuntament es essèncial, i no pot ser d’un altre manera ja que se’n beneficia el ciutadà del poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS