- Publicitat -
Inici Entrevistes Les associacions: Club Aquàtic Xaloc

Les associacions: Club Aquàtic Xaloc

La Cambra de Comerç̧ de Sant Feliu de Guíxols dona suport al teixit associatiu que treballa desinteressadament per enriquir la nostra societat.
Així doncs, a través de la revista Àncora, vol fer d’altaveu per tal recollir totes les impressions d’aquestes associacions i ajudar-les a potenciar les activitats que organitzin.
Hem conversat amb els responsables de les associacions i els hi hem demanat que ens expliquin quines necessitats tenen, què millorarien i què demanen de cara a l’any vinent, un any que hi haurà eleccions municipals.
Les nostres poblacions tenen un teixit associatiu molt ric i abasta tota les franges d’edat i totes les temàtiques. Això és una gran sort i un plaer!

1.- Teniu previst organitzar alguna activitat en els pròxims mesos? Quina?
El dia 18 de desembre una competició de natació a la piscina La Corxera, que forma part de la Lliga Comarcal, del Consell esportiu del Baix Empordà. El preu de l’entrada va destinada en la totalitat a la Marató de TV3 El dia 31 de desembre organitzem la cursa popular Sant Silvestre Ganxona (4,7 km i 9,4 Km) El dia 1 de gener 2023 el Primer bany de l’any a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Entrada a l’aigua a les 13 h.
Tota la informació a: www.clubaquaticxaloc.cat
2.- Quines són les vostres expectatives de futur?
Promocionar al màxim la natació, les travessies d’aigües obertes i el Triatló a la Ciutat.
Preparar els entrenaments dels nostres esportistes de cara a fer un bon paper en els campionats i demés proves que participem.
3.- Quèdemanesalspolítics que guanyin les eleccions de 2023?
Que pensin que l’esport és una eina molt necessària per una bona salut i disciplina de cada persona que el practica, com també un element de promoció de la Ciutat. Per tan tés important tenir-lo en compte de cara als pressupostos anuals.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS