- Advertisement -
Inici Actualitat Entrega de Premis a l’Emprenedoria a l’INS St. Feliu

Entrega de Premis a l’Emprenedoria a l’INS St. Feliu

La Cambra de Comerç va donar suport i va participar de l’entrega de premis del segon concurs impuls a l’emprenedoria que va celebrar l’INS Sant Feliu de Guíxols.

Entrega de Premis 02

Olga Vila, presidenta de la comissió de formació de la Cambra, va entregar el “Premi a millor redacció” que va ser per “PADEL CONTROL ZONE” de (David Abella / Kim Bueno / Adrià Luis) – CFGM Activitats Comercials. Es tracta d’una botiga d’esports especialitzada en productes per practicar Pàdel, incorporant una àmplia de proveïdors “multi marca”. Els altres 3 premiats en aquesta categoria van ser: “INTECH MARKET” (Jesica Pavia / Khaoula Hajjout / Raul Sus) – CFGS Administració i Finances. L’empresa aprovisiona un producte que inclou un servei consistent en desenvolupar un carro de supermercat que integra un lector de codi de barres connectat a una petita pantalla on es reflecteixen totes les dades (preu i unitat) d’aquells productes que hi introduïm.
“KIDS AND FUN” (Andrea Fernández / Carla García / Maria Garcia) – CFGS Educació Infantil. Empresa que neix amb l’objectiu d’oferir uns serveis que tenen com a finalitat fer gaudir als nens i nenes a través del joc i la creació. I “ACADÈMIA DE REFORÇ ESCOLAR ESPAI ACTIU” (Anna Castillejo / Abril Domínguez) – CFGS Educació Infantil. Es tracta d’una acadèmia de reforç escolar que es surt dels serveis més convencionals, a l’incorporar un servei de psicologia / pedagogia adaptat per cada client.

Entrega-de-Premis-06

Amb aquest concurs l’Institut St. Feliu de Guíxols premiava als millors projectes emprenedors realitzats per alumnes o exalumnes dels diferents cicles formatius que s’imparteixen en el centre.

La dotació econòmica fou de 600€ per projecte guanyador de cada CF. Un total de 4.800€ amb vals per bescanviar en els comerços locals del municipi.
És una iniciativa del director de l’Institut, Sr. Xavi Rio, per tal de motivar a l’alumnat, promoure el comerç local i crear sinergies amb les empreses del municipi per impulsar la Dual.

També han estat premiats:

línia de negoci més innovadora: “VISIT CAT” (Carla Gou, Mª José Osaro) – CFGS Educació Infantil. La nostra empresa tracta d’una activitat extraescolar en la qual els infants puguin visitar diferents llocs de Catalunya, com ciutats, pobles, teatres, museus, entre d’altres.
línia de negoci amb més viabilitat: “NÀUTICA TORRES” (Erika Torres) – CFGM Manteniment d’embarcacions d’esbarjo. És una empresa dels quals el seu principal objectiu és millorar un servei de reparació, manteniment, instal·lació, revisions, juntament amb altres activitats afiliades a les nàutiques.
línia de negoci amb més repercussió a la comunitat local: “CAMPAMENTO OLYMPUS” (Denise Sandres / Tania Castillejo) – CFGS Administració i Finances. “Casal d’estiu orientat a la mitologia clàssica que persegueix l’aprenentatge sota una vessant lúdica, adquirint alhora tant coneixements teòrics com ètics”.

Entrega-de-Premis-03
Entrega-de-Premis-04
Entrega-de-Premis-05

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer  i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de...

ACTIVITATS SANT FELIU DE GUÍXOLS 1 AL 30 D’ABRIL DE 2023

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com...

“Vull que la meva col·lecció perduri” Tomàs Pla, fundador, propietari i director del museu de la joguina de Sant Feliu de Guíxols

Després de 23 anys, Tomàs Pla va decidir vendre l’edifici on hi ha el museu des del...

Tossa aprova definitivament el projecte de la nova llar d’infants a la zona escolar

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat definitivament el projecte de construcció d'una nova llar d'infants a la zona escolar. El projecte, que té...

COMENTARIS