- Publicitat -
Inici Actualitat Entrega de Premis a l’Emprenedoria a l’INS St. Feliu

Entrega de Premis a l’Emprenedoria a l’INS St. Feliu

La Cambra de Comerç va donar suport i va participar de l’entrega de premis del segon concurs impuls a l’emprenedoria que va celebrar l’INS Sant Feliu de Guíxols.

Entrega de Premis 02

Olga Vila, presidenta de la comissió de formació de la Cambra, va entregar el “Premi a millor redacció” que va ser per “PADEL CONTROL ZONE” de (David Abella / Kim Bueno / Adrià Luis) – CFGM Activitats Comercials. Es tracta d’una botiga d’esports especialitzada en productes per practicar Pàdel, incorporant una àmplia de proveïdors “multi marca”. Els altres 3 premiats en aquesta categoria van ser: “INTECH MARKET” (Jesica Pavia / Khaoula Hajjout / Raul Sus) – CFGS Administració i Finances. L’empresa aprovisiona un producte que inclou un servei consistent en desenvolupar un carro de supermercat que integra un lector de codi de barres connectat a una petita pantalla on es reflecteixen totes les dades (preu i unitat) d’aquells productes que hi introduïm.
“KIDS AND FUN” (Andrea Fernández / Carla García / Maria Garcia) – CFGS Educació Infantil. Empresa que neix amb l’objectiu d’oferir uns serveis que tenen com a finalitat fer gaudir als nens i nenes a través del joc i la creació. I “ACADÈMIA DE REFORÇ ESCOLAR ESPAI ACTIU” (Anna Castillejo / Abril Domínguez) – CFGS Educació Infantil. Es tracta d’una acadèmia de reforç escolar que es surt dels serveis més convencionals, a l’incorporar un servei de psicologia / pedagogia adaptat per cada client.

Entrega-de-Premis-06

Amb aquest concurs l’Institut St. Feliu de Guíxols premiava als millors projectes emprenedors realitzats per alumnes o exalumnes dels diferents cicles formatius que s’imparteixen en el centre.

La dotació econòmica fou de 600€ per projecte guanyador de cada CF. Un total de 4.800€ amb vals per bescanviar en els comerços locals del municipi.
És una iniciativa del director de l’Institut, Sr. Xavi Rio, per tal de motivar a l’alumnat, promoure el comerç local i crear sinergies amb les empreses del municipi per impulsar la Dual.

També han estat premiats:

línia de negoci més innovadora: “VISIT CAT” (Carla Gou, Mª José Osaro) – CFGS Educació Infantil. La nostra empresa tracta d’una activitat extraescolar en la qual els infants puguin visitar diferents llocs de Catalunya, com ciutats, pobles, teatres, museus, entre d’altres.
línia de negoci amb més viabilitat: “NÀUTICA TORRES” (Erika Torres) – CFGM Manteniment d’embarcacions d’esbarjo. És una empresa dels quals el seu principal objectiu és millorar un servei de reparació, manteniment, instal·lació, revisions, juntament amb altres activitats afiliades a les nàutiques.
línia de negoci amb més repercussió a la comunitat local: “CAMPAMENTO OLYMPUS” (Denise Sandres / Tania Castillejo) – CFGS Administració i Finances. “Casal d’estiu orientat a la mitologia clàssica que persegueix l’aprenentatge sota una vessant lúdica, adquirint alhora tant coneixements teòrics com ètics”.

Entrega-de-Premis-03
Entrega-de-Premis-04
Entrega-de-Premis-05

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS