Inici Actualitat Agenda desembre 2022 Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de...

Agenda desembre 2022 Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols

Agenda desembre 2022

Cada dilluns

CONVERSA EN FRANCÈS. De 16 a 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Julia Martinetto. A partir del 3 d’octubre. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dimecres

CONVERSA EN ANGLÈS. Grup 1, d’10.30 a 11.30 h; Grup 2, d’11.30 a 12.30 h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. A partir del 5 d’octubre. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dijous

CONVERSA EN ITALIÀ. De 19 a 20 h. A càrrec de Grazia di Dio. A partir del 6 d’octubre. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada divendres

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. A partir del 7 d’octubre. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Fins divendres 23 de desembre

EXPOSICIÓ DE FOTOS FETES PER JOVES: Crits!. Aquesta exposició de fotografies neix de la reflexió sobre el treball fotogràfic de la fotoperiodista i activista estatunidenca Donna Ferrato (Waltham, 1949), feta pels alumnes del batxillerat artístic de l’institut Sant Elm. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, durant l’horari d’obertura.

Divendres 2 de desembre

PRESENTACIÓ DE LLIBRES: “Esquerda” i “Temps el·líptic”, de Rosa Font Massot. Presentació dels dos darrers poemaris d’aquesta gran poetessa catalana. A càrrec d’Àngela Ribas Lacasa, poetessa. A la Casa Irla a les 19 h.

Dissabte 3 de desembre

TALLER EXPERIENCIAL: Reportatges, explicar amb la fotografia retrats, objectes i espais. Activitat per commemorar els 100 anys del naixement del fotògraf Francesc Català-Roca (Valls 1922 – Barcelona 1998). Amb aquest taller es coneixerà el llenguatge fotogràfic a través de l’obra de Català-Roca, posant en pràctica la narrativa fotogràfica (explicar a través de la imatge). A les 11.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimecres 14 de desembre

CONFERÈNCIA: Carandell i la Novena Simfonia de Beethoven.

Presentació de l’audiovisual de l’artista Carandell, en el seu projecte Història de la Música, dedicat a Beethoven i en homenatge al seu 250è Aniversari. A les 17.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 15 de desembre

CINE-FILO: La naranja mecánica, de Stanley Kubrick. Posterior diàleg amb David Aranda i Checa, advocat, especialitzat en la defensa lletrada davant la jurisdicció de menors, en dret penitenciari, en dret d’estrangeria i nacionalitat i en l’àmbit de la violència masclista. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 15 de desembre

BOOK CLUB: Little Fires Everywhere, de Celeste Ng. A càrrec de Dawn Keltie, llicenciada en literatura anglesa. A les 19.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 16 de desembre
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA: Esperant Godot
, de Samuel Beckett. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 17 de desembre

CLUB DE LECTURA FEMINISTA: La isla de las mujeres del mar, de Lisa See. Amb la presència de Pat Bros, pescadora en actiu de Port de la Selva. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 17 de desembre

HORA DEL CONTE: En Banyetes i el Nadal. Un dimoniet molt entremaliat que es diu Banyetes vol anar al correfoc amb els dimonis grans, però en Llucifer li vol fer una prova consistent en espatllar el Nadal a tots els nens i les nenes del poble. A càrrec de Titelles Les Granotes. Per a nens i nenes a partir de 4 anys. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dilluns 19 de desembre

ÒPERA BIB: Il Trittico, de Puccini. Sessió a propòsit de l’òpera “Il trittico”, de Giacomo Puccini, i la seva relació amb “La divina comèdia”, de Dante Alighieri. A càrrec de la soprano Clara Valero. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

COMENTARIS