- Advertisement -
Inici Actualitat Agenda desembre 2022 Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de...

Agenda desembre 2022 Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols

Agenda desembre 2022

Cada dilluns

CONVERSA EN FRANCÈS. De 16 a 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Julia Martinetto. A partir del 3 d’octubre. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dimecres

CONVERSA EN ANGLÈS. Grup 1, d’10.30 a 11.30 h; Grup 2, d’11.30 a 12.30 h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. A partir del 5 d’octubre. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dijous

CONVERSA EN ITALIÀ. De 19 a 20 h. A càrrec de Grazia di Dio. A partir del 6 d’octubre. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada divendres

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. A partir del 7 d’octubre. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Fins divendres 23 de desembre

EXPOSICIÓ DE FOTOS FETES PER JOVES: Crits!. Aquesta exposició de fotografies neix de la reflexió sobre el treball fotogràfic de la fotoperiodista i activista estatunidenca Donna Ferrato (Waltham, 1949), feta pels alumnes del batxillerat artístic de l’institut Sant Elm. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, durant l’horari d’obertura.

Divendres 2 de desembre

PRESENTACIÓ DE LLIBRES: “Esquerda” i “Temps el·líptic”, de Rosa Font Massot. Presentació dels dos darrers poemaris d’aquesta gran poetessa catalana. A càrrec d’Àngela Ribas Lacasa, poetessa. A la Casa Irla a les 19 h.

Dissabte 3 de desembre

TALLER EXPERIENCIAL: Reportatges, explicar amb la fotografia retrats, objectes i espais. Activitat per commemorar els 100 anys del naixement del fotògraf Francesc Català-Roca (Valls 1922 – Barcelona 1998). Amb aquest taller es coneixerà el llenguatge fotogràfic a través de l’obra de Català-Roca, posant en pràctica la narrativa fotogràfica (explicar a través de la imatge). A les 11.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimecres 14 de desembre

CONFERÈNCIA: Carandell i la Novena Simfonia de Beethoven.

Presentació de l’audiovisual de l’artista Carandell, en el seu projecte Història de la Música, dedicat a Beethoven i en homenatge al seu 250è Aniversari. A les 17.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 15 de desembre

CINE-FILO: La naranja mecánica, de Stanley Kubrick. Posterior diàleg amb David Aranda i Checa, advocat, especialitzat en la defensa lletrada davant la jurisdicció de menors, en dret penitenciari, en dret d’estrangeria i nacionalitat i en l’àmbit de la violència masclista. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 15 de desembre

BOOK CLUB: Little Fires Everywhere, de Celeste Ng. A càrrec de Dawn Keltie, llicenciada en literatura anglesa. A les 19.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 16 de desembre
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA: Esperant Godot
, de Samuel Beckett. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 17 de desembre

CLUB DE LECTURA FEMINISTA: La isla de las mujeres del mar, de Lisa See. Amb la presència de Pat Bros, pescadora en actiu de Port de la Selva. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 17 de desembre

HORA DEL CONTE: En Banyetes i el Nadal. Un dimoniet molt entremaliat que es diu Banyetes vol anar al correfoc amb els dimonis grans, però en Llucifer li vol fer una prova consistent en espatllar el Nadal a tots els nens i les nenes del poble. A càrrec de Titelles Les Granotes. Per a nens i nenes a partir de 4 anys. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dilluns 19 de desembre

ÒPERA BIB: Il Trittico, de Puccini. Sessió a propòsit de l’òpera “Il trittico”, de Giacomo Puccini, i la seva relació amb “La divina comèdia”, de Dante Alighieri. A càrrec de la soprano Clara Valero. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS