- Advertisement -
Inici Actualitat Es programen les Cinquenes Jornades Culturals de l'Escola d'Idiomes de Sant Feliu,...

Es programen les Cinquenes Jornades Culturals de l’Escola d’Idiomes de Sant Feliu, a meitat de novembre

Els dies 16 i 17 de novembre de 2022 tindran lloc al Monestir de Sant Feliu de Guíxols les cinques Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu de Guíxols. L’equip d’aquest centre educatiu, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat les jornades amb el rigor i l’entusiasme necessaris per proposar un seguit de conferències i activitats que puguin contribuir a l’oferta cultural de la ciutat i d’aquesta manera fomentar una societat cada vegada més plurilingüe.
Les jornades estan obertes a tot l’alumnat, tant actual com antic, però també al públic en general. L’entrada és lliure. Totes les activitats es duran a terme al Monestir de Sant Feliu de Guíxols (Plaça del Monestir s/n). Podeu consultar les activitats d’anglès, francès i alemany al web de l’escola: www.eoiguixols.cat

Les propostes són molt variades, i van enfocades als tres idiomes que s’estudien al centre guixolenc. Conferències sobre el whisky escocès, les expressions vulgars de la parla, tècniques dels clowns, el cinema francès i la seva influència al món, els contes en països on hi ha hagut (o hi ha) parla francesa, els idiomes que van existir (o existeixen encara) a França, la gastronomia francesa, o un taller en el qual un pedagog teatral desenvolupa tècniques perquè l’alumnat es desinhibeixi parlant alemany.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS