Inici Actualitat Es programen les Cinquenes Jornades Culturals de l'Escola d'Idiomes de Sant Feliu,...

Es programen les Cinquenes Jornades Culturals de l’Escola d’Idiomes de Sant Feliu, a meitat de novembre

Els dies 16 i 17 de novembre de 2022 tindran lloc al Monestir de Sant Feliu de Guíxols les cinques Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu de Guíxols. L’equip d’aquest centre educatiu, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat les jornades amb el rigor i l’entusiasme necessaris per proposar un seguit de conferències i activitats que puguin contribuir a l’oferta cultural de la ciutat i d’aquesta manera fomentar una societat cada vegada més plurilingüe.
Les jornades estan obertes a tot l’alumnat, tant actual com antic, però també al públic en general. L’entrada és lliure. Totes les activitats es duran a terme al Monestir de Sant Feliu de Guíxols (Plaça del Monestir s/n). Podeu consultar les activitats d’anglès, francès i alemany al web de l’escola: www.eoiguixols.cat

Les propostes són molt variades, i van enfocades als tres idiomes que s’estudien al centre guixolenc. Conferències sobre el whisky escocès, les expressions vulgars de la parla, tècniques dels clowns, el cinema francès i la seva influència al món, els contes en països on hi ha hagut (o hi ha) parla francesa, els idiomes que van existir (o existeixen encara) a França, la gastronomia francesa, o un taller en el qual un pedagog teatral desenvolupa tècniques perquè l’alumnat es desinhibeixi parlant alemany.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

COMENTARIS