- Advertisement -
Inici Actualitat Comencen les obres de reposició i reforç de l'espigó de Garbí

Comencen les obres de reposició i reforç de l’espigó de Garbí

Des de dilluns 7 de novembre estan en marxa les obres de reposició i reforç de l’espigó de Rius i Calvet que va quedar malmès en la seva part final el 21 de gener del 2020 a causa del temporal Gloria. És previst que les obres finalitzin vora les dates de nadal. 

Els desperfectes ocasionats pel fort onatge van fer caure les pedres de l’espigó de Garbí de la façana exterior que dóna visió a l’horitzó tocant a Palm Beach, a més de deixar al descobert els fonaments de la passera. 

En aquestes obres es recuperaran les pedres caigudes al fons del mar, se’n posaran de noves i es farà la reparació de tota la punta. També es reposarà la passera que dóna accés al Club de Mar que va quedar descalçada i les escales de la petita grada d’accés a la platja de Palm Beach. Els tràmits necessaris amb Costes han demorat l’inici dels treballs.

Per treballar a l’espigó els operaris s’ha creat ja un passadís de sorra dura, al davant de la grada de Rius i Calvet, per on passaran els camions que portaran les pedres i es posa una capa de sauló a sobre de l’espigó per no malmetre’l. També hi ha una capa de sorra amb sauló a la platja, al voltant de la grada, que continuarà per sobre de l’espigó per no causar desperfectes mentre duri l’obra.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS