- Publicitat -
Inici Actualitat Comencen les obres de reposició i reforç de l'espigó de Garbí

Comencen les obres de reposició i reforç de l’espigó de Garbí

Des de dilluns 7 de novembre estan en marxa les obres de reposició i reforç de l’espigó de Rius i Calvet que va quedar malmès en la seva part final el 21 de gener del 2020 a causa del temporal Gloria. És previst que les obres finalitzin vora les dates de nadal. 

Els desperfectes ocasionats pel fort onatge van fer caure les pedres de l’espigó de Garbí de la façana exterior que dóna visió a l’horitzó tocant a Palm Beach, a més de deixar al descobert els fonaments de la passera. 

En aquestes obres es recuperaran les pedres caigudes al fons del mar, se’n posaran de noves i es farà la reparació de tota la punta. També es reposarà la passera que dóna accés al Club de Mar que va quedar descalçada i les escales de la petita grada d’accés a la platja de Palm Beach. Els tràmits necessaris amb Costes han demorat l’inici dels treballs.

Per treballar a l’espigó els operaris s’ha creat ja un passadís de sorra dura, al davant de la grada de Rius i Calvet, per on passaran els camions que portaran les pedres i es posa una capa de sauló a sobre de l’espigó per no malmetre’l. També hi ha una capa de sorra amb sauló a la platja, al voltant de la grada, que continuarà per sobre de l’espigó per no causar desperfectes mentre duri l’obra.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS