Inici Actualitat Comencen les obres de reposició i reforç de l'espigó de Garbí

Comencen les obres de reposició i reforç de l’espigó de Garbí

Des de dilluns 7 de novembre estan en marxa les obres de reposició i reforç de l’espigó de Rius i Calvet que va quedar malmès en la seva part final el 21 de gener del 2020 a causa del temporal Gloria. És previst que les obres finalitzin vora les dates de nadal. 

Els desperfectes ocasionats pel fort onatge van fer caure les pedres de l’espigó de Garbí de la façana exterior que dóna visió a l’horitzó tocant a Palm Beach, a més de deixar al descobert els fonaments de la passera. 

En aquestes obres es recuperaran les pedres caigudes al fons del mar, se’n posaran de noves i es farà la reparació de tota la punta. També es reposarà la passera que dóna accés al Club de Mar que va quedar descalçada i les escales de la petita grada d’accés a la platja de Palm Beach. Els tràmits necessaris amb Costes han demorat l’inici dels treballs.

Per treballar a l’espigó els operaris s’ha creat ja un passadís de sorra dura, al davant de la grada de Rius i Calvet, per on passaran els camions que portaran les pedres i es posa una capa de sauló a sobre de l’espigó per no malmetre’l. També hi ha una capa de sorra amb sauló a la platja, al voltant de la grada, que continuarà per sobre de l’espigó per no causar desperfectes mentre duri l’obra.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

COMENTARIS