Inici Actualitat Junts aconsegueix solucions per a la mobilitat dels treballadors del servei a...

Junts aconsegueix solucions per a la mobilitat dels treballadors del servei a domicili de serveis socials

L’equip de treball de Junts a Sant Feliu de Guíxols ha rebut reiteradament els darrers mesos la petició d’ajuda per part de treballadors de les empreses que donen suport a l’àrea de benestar social per a la prestació del servei a domicili per a l’atenció de les famílies.

La feina diària d’aquests treballadors i treballadores familiars consisteix a adreçar-se a les vivendes dels ciutadans que requereixen dels serveis d’assistència a domicili i és per aquest motiu que la seva mobilitat, necessitat d’estacionament i circulació pels carrers de Sant Feliués elevada.

Els treballadors del SAD, ens traslladen la dificultat per a estacionar o aparcar en espais propers a les vivendes que han d’assistir i proposaven que per la seva feina específica, l’ajuntament els faciliti una acreditació per tal d’estacionar temporalment en reservats oficials o bé en aparcaments de càrrega i descàrrega.

Des del moment que en vàrem ser coneixedors, durant el mes d’agost, vam fer trasllat de la situació a la Regidora d’Acció Social, Igualtat i Salut, Laura Serrano, per tal que fes les gestions oportunes i es resolgués el més aviat possible. A hores d’ara, els treballadors i les treballadores del SAD han rebut l’acreditació sol·licitada.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

COMENTARIS