Inici Actualitat El mort trobat al bosc, buscat des de l’estiu

El mort trobat al bosc, buscat des de l’estiu

El cadàver que el dia de Tots Sants una boletaire va trobar en un bosc de Platja d’Aro, correspon, segons tots els indicis, a Benito Estañol Vergeli, un veí de Sant Feliu de Guíxols de 54 anys que estava desaparegut des del dia 2 de juliol d’aquest any. Benito Estañol estava sent buscat a través de l’associació Sosdesaparecidos, que havia emès cartells de recerca amb la seva imatge i també havia activat per al seu cas la xarxa de caixers automàtics, un sistema que fa que cada caixer emeti 2.750 vegades al dia la imatge d’una persona desapareguda. En els quatre mesos que fa de la desaparició no s’havia trobat cap rastre fins que dimarts una dona que caçava bolets va ensopegar amb el seu cadàver en un bosc prop del carril bici a Platja d’Aro, no gaire lluny dels límits amb Sant Feliu de Guíxols. El cos estava molt deteriorat i l’escena denotava que l’home havia estat penjat d’un arbre però amb el pas del temps havia caigut. En la inspecció del lloc, els Mossos van trobar una motxilla i, a dins, documentació a nom d’Estañol i alguns escrits atribuïts a ell. A la zona també es va trobar un telèfon mòbil. Tot i que els investigadors tenen molt clar que la troballa de la boletaire resol la desaparició del veí de Sant Feliu de Guíxols, caldrà fer la identificació oficial a través d’empremtes, dentat o ADN.

El diumenge 23 d’octubre, segons va avançar el Diari de Girona, uns veïns van alertar de la pudor que venia d’una furgoneta aparcada al carrer Roma i quan la policia hi va anar va trobar, a la part del darrere, un home mort, de feia dies. El propietari de la furgoneta, Federico, un home de 54 anys, feia servir el vehicle per dormir i se l’havia detectat en diferents punts de la població. I al maig un senderista va trobar un mort despenyat entre Sant Feliu i Tossa. Era un home rus que vivia en una tenda de campanya a la zona. Cap dels tres casos s’investiga com a mort criminal.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

COMENTARIS