- Advertisement -
Inici Actualitat Programa d’ajudes Kit Digital per autònoms

Programa d’ajudes Kit Digital per autònoms

Publicada la tercera convocatòria del programa d’ajudes Kit Digital per a les empreses més petites, de 0 a 3 treballadors.

Ja podeu sol·licitar a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols que us ajudi a a accedir a les ajudes del Kit Digital. El 20 d’octubre s’ha iniciat el termini de presentació de les sol·licituds i estarà obert durant 12 mesos. Es poden demanar les subvencions d’una convocatòria que tindrà un any de validesa, igual que les dos anteriors. Le petites empreses d’entre 0 i menys de 3 empleats poden sol·licitar l’ajuda del programa Kit Digital a través de la seu electrònica de Red.es (https://sede.red.gob.es).
La segona convocatòria ha registrat 33.400 sol·licituds, a raó de 6.000 euros per bo com a màxim. El Govern ha decidit prorrogar fins a març la primera de les tres convocatòries, per la qual cosa les tres fases de subvencions del Kit Digital estan en l’actualitat actives. Qualsevol pime o micropime d’entre 0 i 49 empleats té la possibilitat de beneficiar-se d’aquestes.

En la convocatòria es detallen els requisits per a sol·licitar les ajudes, les obligacions que contreuen els beneficiaris, els imports màxims d’ajuda per cada categoria de solucions de digitalització, la justificació, el pagament i control de la implantació de les solucions, entre altres matèries importants. Aquesta tercera convocatòria compta amb un pressupost inicial de 500 milions d’euros i té per finalitat la millora de la competitivitat i del nivell de maduresa digital d’empreses d’aquest segment.

Les pimes i autònoms podran adquirir les solucions de digitalització per a àrees clau com: lloc web i presència en internet, gestió de xarxes socials, comerç electrònic; la gestió de clients; serveis i eines d’oficina virtual, intel·ligència empresarial i analítica, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures, ciberseguretat, i les dues noves solucions de digitalització que es van afegir amb la modificació de l’ordre de bases: presència avançada en internet i marketplace.

Segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), recollits per l’empresa de tràmits i gestió de subvencions Yotramito, hi ha 2,8 milions d’autònoms i empreses de fins a 3 treballadors que poden demanar l’ajuda de 2.000 euros. La dotació d’aquesta tercera fase és 500 milions d’euros, per la qual cosa tan sols podran accedir a ella unes 250.000 companyies, menys del 9% del total.

Com sol·licitar l’ajuda de Kit Digital

1. Registrar-se en l’àrea privada de www.acelerapyme.es i completar el test d’autodiagnòstic digital que no porta més de 10 minuts.
2. Consultar la informació disponible de les solucions de digitalització del programa Kit Digital, on es podrà triar una o diverses de les quals s’indiquen en el catàleg que es pot consultar en www.acelerapyme.es.
3. Sol·licitar l’ajuda en la seu electrònica de Red.es (https://sede.red.gob.es).

Una vegada es comprova que l’empresa compleix els requisits, es concedeix el bo digital. El beneficiari podrà consultar en www.acelerapyme.es el catàleg de solucions bàsiques de digitalització que ofereix el programa Kit Digital i el catàleg d’agents digitalitzadors. Haurà de seleccionar un o diversos agents digitalitzadors amb els quals desenvolupar les solucions de digitalització que millor s’adaptin a les necessitats del seu negoci i subscriure els “acords de prestació de solucions de digitalització”.

Per a més informació sobre el Kit Digital, contacteu amb La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols · Passeig del Mar, 40 · Tel: 972 32 08 84 · info@cambrastfeliu.com

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS