Inici Actualitat Concert intimista de Joan Dausà a l'Espai Ridaura davant uns 350 assistents

Concert intimista de Joan Dausà a l’Espai Ridaura davant uns 350 assistents

El cantautor Joan Dausà va presentar, aquest dissabte a Santa Cristina d’Aro, el seu disc ‘Ho tenim tot’. Un concert de caire intimista i amb gran afinitat entre el públic, que es va plasmar en llargues estones de conversa entre l’escenari i les butaques.

‘Omple de vida els pulmons’ o ‘La vida és més que això’ van emetre la primera puntada del concert a Santa Cristina d’Aro. Són cançons que conformen el repertori del disc ‘Ho tenim tot’, i que el dissabte Joan Dausà va interpretar, per tercera vegada aquest any, a la comarca del Baix Empordà.

La capacitat d’introspecció i l’estima cap a un mateix tenyeixen les lletres del músic de Sant Feliu de Llobregat. Després de protagonitzar concerts multitudinaris, com al festival Acústica davant unes 10.000 persones, la tardor el retorna a un espai més intimista, però sota el mateix segell personal. Divertides complicitats amb els assistents, que dialoguen amb reflexions espontànies. 

En total es varen vendre unes 350 entrades, que varen omplir per complet l’Espai Ridaura. Més enllà dels cristinencs i cristinenques, hi havia molts ciutadans dels pobles del voltant i inclús de fora la comarca.

Joan Dausà va entomar l’últim tram del concert amb peces, que el situen a l’actual palmarès del panorama musical català. En són una mostra, la glopada d’aire fresc amb ‘La gran eufòria’ o l’amor entre dos amics del ‘Jo mai mai’.

La gira del cantautor, que porta per nom ‘Queda’t Així’, finalitzarà el 27 de desembre. En concret, serà un concert de Nadal al Teatre Coliseum de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

COMENTARIS