- Advertisement -
Inici Actualitat 55 cites amb la cultura

55 cites amb la cultura

Aquests dies heu rebut la darrera edició del diari de cultura, una publicació que recull la proposta cultural a Cassà, 55 cites amb la cultura que van des de la música al cinema, passant pel teatre, les xerrades o les lletres.

El darrer trimestre de l’any ens retrobem amb el jazz i el cicle Jazzà, aquest va ser una novetat que l’any passat es va consolidar penjant el cartell de complet a cada sessió. Aquests mesos el trobarem a l’auditori de la Sala Galà, mentre durin les obres a les golfes de Can Trinxeria.

També torna el Cántut, un exponent de la cultura i el folklore català, un festival amb seu a Cassà, creat per Alter Sinergies que a més aquest any ha rebut el Premi Nacional de Cultura en la categoria Projecte Cultural i el Premi Alicia al Projecte Social atorgat per l’Acadèmia Catalana de la Música .
 El cinema el gaudírem a través del cicle Gaudí, els documentals i la programació infantil a través de les propostes del Cineclub Vuitmig, i tindrem ocasió de tenir la projecció de l’exitosa Alcarràs.

Les arts escèniques ens acosten el món del teatre musical amb Els Colors de Duke Ellington, un viatge per la història del jazz. Les Nits de la Coma retornen a  l’Espai del Casal aquest trimestre, com sempre amb les propostes de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre amb humor, improvisació i teatre en petit format.

Al mercat hi trobareu els espectacles infantils de la campanya La família se’n va al Mercat organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica i adreçada a un públic familiar.

Enguany també tenim la segona edició de les Jornades d’Educació i Família, on es treballaran aspectes diversos relacionats amb l’educació des de la primera infància fins a l’adolescència com el sexe o l’addicció a les pantalles.

La Biblioteca i l’Àrea de Cultura organitzen la Llimonada de lletres, a més de presentacions de llibres, i tertúlies, una programació trimestral per a compartir l’estima per la lectura des de la infantesa fins a qualsevol edat. La activitats vinculades al món de l’art, venen dels tallers que ens proposen la Escola Municipal d’Art Josep Lloveras i dels muntatges de l’espai can Vilallonga que formen part del Festival Art & Gavarres.  Al diari també trobareu els textos guanyadors de la passada edició del Correlletres 2022, el concurs d’escriptura ràpida, us animem a participar a la propera edició d’aquests Premis Literaris que tenen 56 anys d’història a Cassà.

Aquest trimestre també es presenta el nou cicle del Diver (SOS), aquest any dedicat a la diversitat lingüística que presentarà entre altres, un taller per a famílies de la mà de Màrius Serra o la presentació i xerrada del voluntariat per la llengua “No em canviïs la llengua” on hi intervindran la Carme Sansa, l’Aleix Renyé i en Mathew Tree.

I per a un coneixement ampli del nostre territori hi ha les xerrades/sortides de l’arxiu municipal on es descobreix les històries i singularitats del nostre municipi.


Com a cloenda de la programació tenim les activitats familiars nadalenques amb el Fum, Fum, Fum, la festa familiar de Nadal a Cassà, un cap de setmana on el barri vell s’omplirà d’espectacles.

Us convidem a gaudir de la cultura amb 55 propostes, 55 cites amb la música, les lletres, l’art i la inspiració aquesta tardor a Cassà.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS