- Advertisement -
Inici Actualitat El CF Sant Feliu celebra una gran festa per presentar els equips...

El CF Sant Feliu celebra una gran festa per presentar els equips del curs 22/23

El CF Sant Feliu de Guíxols ja ha presentat oficialment els 27 equips que formen el club aquesta temporada 2022/23, la segona des que es van unir els tres clubs que existien a la ciutat. L’esdeveniment de presentació es va convertir en una gran festa, on també es va aprofitar per inaugurar la nova gespa.

El CF Sant Feliu de Guíxols ja ha posat en marxa la seva segona temporada com a club, després d’haver-se unit els tres que hi havia a la ciutat ganxona. Aquest segon any s’ha iniciat amb un augment de jugadors i jugadores i, per tant, també d’equips. Actualment, gairebé 400 futbolistes llueixen l’escut i els colors del nou club. Aquest increment ha comportat sumar un total de 27 equips: 25 de base i 2 amateurs.Un dels objectius que es marquen ara és fer créixer el nombre de jugadores, ja que avui dia compten amb poques noies i volen fomentar els equips femenins a la ciutat.

L’esdeveniment també ha servit d’inauguració. Amb aquest xut d’honor per part d’Àlex Cumí, qui sempre ha estat estretament vinculat al futbol de Sant Feliu de Guíxols, s’ha inaugurat la nova gespa del Camp de Futbol. La seva instal·lació va ser una promesa que va fer l’Ajuntament en la presentació de l’anterior temporada, que ja s’ha convertit en una realitat. En el transcurs de la presentació d’enguany han deixat a l’aire una nova promesa, un canvi de marcador que ha d’arribar en les pròximes setmanes.

L’exhibició va esdevenir a les 17 h i posteriorment, a les 19 h, el primer equip va disputar el partit corresponent a la 4a jornada de lliga, del qual van sortir victoriosos per 3-0 davant una grada completament plena que no va deixar d’animar i de fer soroll amb els aplaudidors que s’havien repartit prèviament per la presentació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS