Inici Actualitat LA 34a FESTA DE LA CERVESA DE PLATJA D’ARO RECUPERA EL SEU...

LA 34a FESTA DE LA CERVESA DE PLATJA D’ARO RECUPERA EL SEU FORMAT HABITUAL I OFEREIX DEU DIES DE CELEBRACIÓ ININTERROMPUDA DEL 7 AL 16 D’OCTUBRE

Múltiples varietats del producte, diverses possibilitats gastronòmiques, concerts i xarangues

La trentena-quatrena Festa de la Cervesa de Platja d’Aro, recuperael seu format habitual després de l’anul·lació de 2020 arran de la pandèmia i de les múltiple adaptacions en el format de l’edició de l’any passat arran de la COVID-19, encara present. Enguany s’ofereixen deu dies ininterromputs de celebració, del 7 al 16 d’octubre a la Plaça del Mil·lenari, a l’inici de la gran avinguda per a vianants davant el Palau d’Esports i Congressos. L’accés, on hi ha instal·lats els estands, les taules i les cadires i l’escenari de les actuacions musicals és gratuït i s’hi poden tastar una múltiples varietats nacionals i internacionals.

Per commemorar més tres dècades de celebració es pot adquirir la característica gerra de ceràmica (6 euros), que incorpora la imatge promocional d’enguany, elaborada per l’il·lustrador Adrià Marquès. Esmanté l’aposta per la sostenibilitat i elsgots de 33 cl. són reutilitzables, enlloc dels de plàstic d’un sol ús: amb la primera consumició cal adquirir-los directament als estands per 1 euro i després conservar-los, ja que no és retornable (però hi ha dos punts d’aigua on es poden netejar). Organitza la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Plata d’Aro i S’Agaró amb la col·laboració de Paulaner.Durant deu dies, els 30.000 visitants previstos, poden gaudir de la cervesa, la música i l’animació que caracteritzen aquesta celebració d’origen alemany que ha esdevingut des de l’any 1987 la gran festa de tardor de Platja d’Aro.

L’Oktoberfest obre tots els dies a les 12.30 h del migdia, i tanca l’activitat a la una de la matinada, excepte quan l’endemà és un feiner, que ho fa a les 23 h. La inauguració és al capvespre de divendres 7 d’octubre (21h) amb la tradicional Punxada del Primer Barril. A nivell musical actuen a l’escenari principal formacions d’estil divers: The Country Revival Farmers, Stop 80,Disco Mòbil Platja d’Aro,La Girasol, Tony Cayena, La Banda del Drac, i La Band Gogh. També ho faran les característiques xarangues i grups d’animació El Caliu,Los Labradores, Bufant Fort Street Band, Harpo’s Band, Damm-er, Xarangari, Band de Marxa, McKensy’s Clan Ban, La Maquinista Dixie Bandi BKT Brass Band. També hi haurà dues sessions d’animació familiar: diumenge 9 d’octubre (18.30 h) amb la Xalarina, en Xalarí i Soy La Fiesta; i diumenge 16 d’octubre (18.30 h) amb The Flamingos.

Alhora els estands ofereixen també una àmplia i variada gamma de productes gastronòmics, des de barquetes fins a entrepans, tot passant per altres especialitats pròpies de cada establiment. A nivell local hi participen els establimentsBobar Beach NGCK, Don Quijote, El Foc, El Golfo Food & Drinks, Gib’s, Las Delicias i Zsa Zsa Discotheque; que tindran preus unificats per als productes més habituals. Es manté l’estructura de les darreres edicions: els estands envolten el perímetre de la Plaça del Mil·lenari i en l’espai central hi ha instal·lades taules i cadires per als visitants.

34a Festa de la Cervesa · Platja d’Aro

Del 7 al 16 d’octubre de 2022

Plaça del Mil·lenari · Gratuït

Divendres 7octubre (12.30-01 h)

19.30 h · The Country Revival Farners

21 h · Inauguració: tradicional punxada del Primer Barril

21.30 h · Stop 80

Dissabte 8 octubre (12.30-01 h)

18.30 h · Xaranga Los Labradores

20.15 h · Xaranga Bufant For Street Band

22 h · La Girasol

Diumenge 9 octubre (12.30-23 h)

18.30 h · Animació Infantil · Xalarina i Xalarí & Soy La Fiesta

20.15 h · La Band Gogh

Dilluns 10 octubre (12.30-23h)

18.30 h · Xaranga Harpo’s Band

20.15 h · Disco Mòbil Platja d’Aro

Dimarts 11 octubre (12.30-01 h)

18.30 h · Xaranga Xarangari

20.15 h · Xaranga Band de Maxa

22 h · Disco Mòbil Platja d’Aro

Dimecres 12 octubre (12.30-23 h)

18.30 h · Xaranga Damm-er

20.15 h · Xaranga McKensy’s Clan Band

22 h · Disco Mòbil Platja d’Aro

Dijous 13 octubre (12.30-23 h)

18.30 h · Xaranga La Maquinista Dixie Band

20.15 h · Disco Mòbil Platja d’Aro

Divendres 14octubre (12.30-01 h)

18.30 h · Xaranga BKT Brass Band

20.15 h · Xaranga Bufant Fort Street Band

22 h · Toni Cayena & The Caymanband

Dissabte 15 octubre (12.30-01 h)

18.30 h · Xaranga McKensy’s Clan Band

20.15 h · Xaranga Damm-er

22 h · La Banda del Drac

Diumenge 16 octubre (12.30-23 h)

17.30 h · Banda El Caliu

18.30 h · Animació Infantil · The Flamingos

20.15 h · La Band Gogh

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

COMENTARIS