- Advertisement -
Inici Actualitat La Fira de Santa Tecla tanca el segon cap de setmana d'activitats

La Fira de Santa Tecla tanca el segon cap de setmana d’activitats

Aquest dissabte es van celebrar una desena d’activitats de Santa Tecla, després dels canvis que es van produir al programa el cap de setmana anterior per causa de la pluja.

El Sopar de Tapes va inaugurar la festa, el passat divendres 23 de setembre,  tot i el canvi d’ubicació per la previsió de pluja,  el pavelló polivalent es va omplir  d’assistents que van poder gaudir de la varietat de tapes proposada pels 14 restaurants i establiments de Cassà que hi van participar. La vetllada va tenir molt bona acollida entre el públic que va fer un bon tast de la gastronomia cassanenca.

Tot seguit els Amics de la Sardana van organitzar el cremat que no pot faltar el divendres de Santa Tecla acompanyats per la cobla Principal de Cassà.

El mateix divendres també es va fer entrega dels premis Cassà Destapa l’Esport als millors esportistes de Cassà en una gala que va tenir lloc a la Sala Centre Recreatiu, on els equips i figures destacades de l’esport cassanenc van poder celebrar el bon estat de salut de l’esport al municipi.

Aquest any, la Principal de Cassà va celebrar el seu 125è aniversari en un acte a la Sala Centre Recreatiu, amb un concert on es va fer un homenatge a la seva trajectòria, seguit de sardanes i un berenar al pati de Can Trinxeria.

El dissabte 24 també es va fer la presentació del catàleg en línia de la col·lecció de Pergamins de can Frigola. Es tracta de més de dos-cents pergamins que es conservaven al palau Salvà (conegut com a can Frigola) i que l’any 2018 varen ingressar a l’Arxiu Municipal de Cassà de la Selva (AMCS).

La climatologia va respectar els actes del dissabte a la tarda on els guies “Uficials” van fer el recorregut pel nucli antic de Cassà que recrea el Cassà medieval. Al vespre els Trabucaires van precedir la cercavila nocturna del drac Cassiano, que va ser una passejada multitudinària molt esperada pels cassanencs i cassanenques que no van eludir la cita.

Aquest passat dissabte, la plaça de la Coma va retrobar-se amb les parades de la Botiga al Carrer, aquesta cita tan tradicional de les festes de Santa Tecla a Cassà feia dos anys que no s’havia pogut fer. Dissabte, també es va recuperar el Petit Botiguer, en aquest cas, un centenar de parades van ocupar la plaça Mossèn Jacint Verdaguer amb jocs i joguines, aquesta va ser sense dubte una de les activitats familiars més multitudinàries.

A la tarda, després de les actuacions i tallers de titelles, el GREC va presentar el nou Descobrim, dedicat a la diversitat de fauna a Cassà, coordinat per la Xon Vilahur amb diferents col·laboradors i col·laboradores.

Les celebracions van concloure amb el Suro Street Fashion, una proposta de la Unió de Botiguers que va transformar la plaça de la Coma en una passarel·la amb un passi especial dedicat al suro.

Aquest any el programa de Santa Tecla s’ha hagut d’adaptar als capricis de la meteorologia de l’inici de la tardor, però ha pogut reviure l’ambient festiu i el comerç al carrer que, tot i que s’ha fer esperar, ha tingut una molt bona resposta entre els cassanencs i cassanenques. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS