- Advertisement -
Inici Actualitat El Club Nàutic Sant Feliu celebra la 51GuíxolsMedes

El Club Nàutic Sant Feliu celebra la 51GuíxolsMedes

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha acollit el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre la 51GuíxolsMedes, la regata organitzada ininterrompudament més antiga de Catalunya que ha comptat amb 17 vaixells participants en les classes Solitaris, A Dos i Altura.

En Solitaris, amb dos vaixells participants, s’ha imposat l’embarcació XPRESS del Club Nàutic Arenys de Mar. En classe A Dos, amb cinc embarcacions participants, la victòria ha estat pel vaixell SMERIT. En Altura, amb deu vaixells participants, l’or ha estat per l’ENJOLIT del Club Nàutic Costa Brava – Club Vela Palamós.

Hi ha hagut tres embarcacions que no han finalitzat la competició.

Canvi de recorregut

La dificultosa situació meteorològica va retardar dissabte l’inici de la regata i va propiciar un canvi de recorregut, que finalment es va escurçar amb encert. Els regatistes van sortir de Sant Feliu de Guíxols, van anar fins la Boia Odas i van tornar al voltant de la mitjanit de dissabte a diumenge al port ganxó.

L’entrega dels tradicionals lingots de plata ha tingut lloc aquest diumenge amb representants del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, la Federació Catalana de Vela i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

La regata

La Guíxols Medes, que porta el topònim de la ciutat que l’acull, és una regata de Creuer ORC que és puntuable pels Campionats de Catalunya de Solitaris, A2 i altura (Tripulació) que tradicionalment recorre 75 milles nàutiques.

Compta amb el suport de la Diputació de Girona, la Federació Catalana de Vela, l’Associació de Regatistes d’Altura del Mediterrani i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer  i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de...

ACTIVITATS SANT FELIU DE GUÍXOLS 1 AL 30 D’ABRIL DE 2023

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com...

“Vull que la meva col·lecció perduri” Tomàs Pla, fundador, propietari i director del museu de la joguina de Sant Feliu de Guíxols

Després de 23 anys, Tomàs Pla va decidir vendre l’edifici on hi ha el museu des del...

Tossa aprova definitivament el projecte de la nova llar d’infants a la zona escolar

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat definitivament el projecte de construcció d'una nova llar d'infants a la zona escolar. El projecte, que té...

COMENTARIS