- Advertisement -
Inici Actualitat DARRERA EXPOSICIÓ DE L’ANY AL CASTELL DE BENEDORIENS DE CASTELL D’ARO AMB...

DARRERA EXPOSICIÓ DE L’ANY AL CASTELL DE BENEDORIENS DE CASTELL D’ARO AMB UNA COL.LECTIVA D’ARTISTES LOCALS DE L’1 D’OCTUBRE AL 27 DE NOVEMBRE

Inauguració de la mostra i presentació del catàleg commemoratiu dissabte 1 d’octubre

Darrera exposició de l’any a les sales municipals d’art del Castell de Benedormiens de Casell d’Aro, amb una col·lectiva d’Artistes Locals en pintura, dibuix i escultura, amb més d’una quarantena de creadors, alguns alumnes de l’Escola Municipal d’Art; i que se celebra de manera bianual. Organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró es podrà visitar, en entrada lliure, de l’1 d’octubre al 27 de novembre (caps de setmana i festius 10-13 h i 17-20 h). Inauguració dissabte 1 d’octubre (19 h) moment en que també es presentarà el catàleg commemoratiu editat pel consistori.

La mostra acull la participació de Alejandra Soria, Ana García, Ana Mirambell, Ana Rosa Sanz, Anna María Pardo, Anna Roser, Antonio López, Antonio Marqués, Anzhela Mazurenko, Ascensión Campillo, Cristina Cuello, Dolors Casamitjana, Dolors Fulla, Dolors Rico, Edelmira Valentí, Elena Dontsova, Francisca Blanes, Hortènsia Villar, Jordi Ibars, Josefa Jofre, Josep Amat, Josep Bamala, Josep Barnés, Laura López, Manuel Acedo, Manuel Blanco, Maria Bagudanch, María Suñer, Maria Tapia, Marina Vergeli, Micheline Samaey, Natalia Yurina, Ofelia Castillo, Patricia Díez, Pilar Puig, Ramona Huertas, Raquel Fernández, Rosa Maria Bober, Soledad Jofre, Susana Jiahui Xing Zhag, Svetlana Korchagina, Vivina i Yolanda Villarino Ponzo.

Amb aquesta proposta es clou el calendari expositiu dissenyat per l’Ajuntament per a 2022 amb un global de nou propostes en tres espais. Al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, prèvia a l’actual; hi ha exposat Lourdes Fisa, Olga Andrino i Joan Mateu; i també s’hi va mostrar una part de la retrospectiva Mirades d’una col·lecció del Fons Municipal d’Art. Al Parc dels Estanys de Platja d’Aro dues mostres d’escultura de gran format: l’actual, Sense fi, de Torrent Pagès (fins a febrer de 2023), precedida per la de Josep Coll. Les sales d’art de la Masia Bas de Platja d’Aro també acollien fins a primers d’agost una part de la mostra Mirades d’una Col·lecció; i prèviament ho va fer de la primera itinerància de la mostra fotogràfica de la Diputació de Girona, Pablito, una visió propera; i a la tardor ho farà amb les obres guanyadores i finalistes del 9è Concurs internacional de fotografia Educant La Mirada.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer  i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de...

ACTIVITATS SANT FELIU DE GUÍXOLS 1 AL 30 D’ABRIL DE 2023

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com...

“Vull que la meva col·lecció perduri” Tomàs Pla, fundador, propietari i director del museu de la joguina de Sant Feliu de Guíxols

Després de 23 anys, Tomàs Pla va decidir vendre l’edifici on hi ha el museu des del...

Tossa aprova definitivament el projecte de la nova llar d’infants a la zona escolar

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat definitivament el projecte de construcció d'una nova llar d'infants a la zona escolar. El projecte, que té...

COMENTARIS