- Advertisement -
Inici Actualitat A finals de setembre torna el Festival d'Aquí després de l'èxit de...

A finals de setembre torna el Festival d’Aquí després de l’èxit de la passada edició

El cap de setmana del 23, 24 i 25 de setembre arriba a Sant Feliu la segona edició del Festival d’Aquí, que s’estrenava l’any passat amb gran èxit d’assistència. Aquesta proposta engloba cultura, gastronomia i comerç local, en un espai situat als Jardins Juli Garreta.

Els visitants hi podran gaudir de propostes de comerços i serveis de restauració locals, amenitzats per tot tipus d’activitats i tallers per a grans i petits, actuacions musicals, de dansa i de cultura, també de Sant Feliu. A continuació podeu consultar totes les activitats:


• Racons artístics, durant tot el festival.
-Llibres artístics: instal·lació artística i repartiment de llibres a diferents espais dels Jardins Juli Garreta. A disposició de tothom qui els vulgui agafar.
-Comparteix el teu millor record viscut a la nostra ciutat.

• Divendres 23 de setembre, de 18 a 03 hores.

Espai Jam Sessions. De 18 a 21h a l’Escenari Jam Sessions. Participeu-hi amb el vostre instrument i improviseu. Obert a tothom. Gratuït.Ç
Taller de bioconstrucció. De 18 a 20h a l’Espai Tallers. Coneix i familiaritza’t amb els materials de la natura i construeix una tova amb els teus peus i mans. Porta roba que es pugui embrutar. Activitat per a infants a partir de 3 anys. Inscripcions a l’Espai Tallers el mateix dia. Aforament màxim 30 infants. Gratuït. A càrrec de Cocu.
Torneig d’escacs. De 18 a 21h a l’Espai Tallers. Participa en el torneig, demostra el teu talent i guanya premis del Festival D’AQUÍ! És un torneig per a totes les edats i sense importar el nivell dels participants. Inscripcions prèvies al correu: bigasjordi@gmail.com. Gratuït. A càrrec del Club Guixolenc d’Escacs.
Activitats esportives. De 18.30 a 19.30h a l’Escenari principal. Practica activitats esportives diverses, com ara Zumba, Salsa i molts més! Recorda portar roba còmoda. Aforament màxim: 50 persones. Gratuït. A càrrec d’Olympic Gym.
Los Chatarra. Rock ‘n’ Roll desenfadat. De 21.30 a 22.45h a l’Escenari principal. Gratuït.
Les que Faltaband. Banda femenina de versions amb un espectacle festiu. De 23.15 a 00.45h a l’Escenari principal. Gratuït.
Xavier Calvet. Música d’arrels americanes feta a Sant Feliu de Guíxols. De 01.15 a 02.45h a l’Escenari principal. Gratuït.

• Dissabte 24 de setembre, de 12 a 03.00 hores.

Jumping. D’11 a 12h a l’Escenari principal. Entrenament físic dinàmic sobre un llit elàstic individual. Es faran dos torns de 30 minuts. Recorda portar roba còmoda. Inscripcions prèvies a través del telèfon 651 02 75 33 o del compte d’Instagram @focus_evolution_gym. Aforament màxim: 12 persones/torn. Preu: 5€. A càrrec de Focus Evolution Gym.
Xerrada pràctica de nutrició. De 12 a 13h  a l’Escenari Jam Sessions. Saps com llegir l’etiquetatge nutricional? Una xerrada de la mà de @soul.fit7 per aprendre a llegir les etiquetes dels aliments i identificar aquells que ens aporten beneficis nutricionals. A càrrec de Montse Maruny, dietista i nutricionista. Gratuït.
Xerrada d’alimentació fitness. De 13 a 14h a l’Escenari Jam Sessions. “Com definir?” Una xerrada per conèixer les pautes i els aliments que ens ajudaran a definir la musculatura, juntament amb la pràctica del fitness i l’entrenament esportiu. Gratuït. A càrrec de Joan Carles Ortega Mateu de Gimnàs Vital.
Espai jam sessions. De 15.30 a 18h a l’Escenari Jam Sessions. Vine amb el teu instrument i improvisa! Obert a tothom. Gratuït.
Taller de tasses personalitzades. De 17 a 19h a l’Espai Tallers. Personalitza una tassa de ceràmica al teu gust, utilitzant pintures i altres elements. Aquest taller és per a grans i petits. Inscripcions a l’Espai Tallers el mateix dia.. Aforament màxim: 50 persones. Gratuït. A càrrec d’Ohana.
Tai-Txi. De 17 a 18h a l’Escenari principal. Practica exercicis dinàmics i terapèutics en una classe de Tai-txi. Recorda portar roba còmoda.. Aforament màxim: 30 persones. Gratuït. Classe a càrrec d’Espai Ganesha.
Demostració i degustació de còctels. De 18 a 19h a l’Escenari Jam Sessions. Aprèn a picar gel i a fer diversos còctels de la mà d’un professional, i després tasta’ls. Aforament màxim: 20 persones. Gratuït. Taller a càrrec de La Gàbia dels Mussols.
Construïm una peixera. De 18 a 20h a l’Espai Tallers. Personalitza una peixera amb diversos elements i construeix una llar per a un peix. Inscripcions a l’Espai tallers el mateix dia. Aforament limitat. Gratuït. Taller a càrrec de Llibreria Espai Lector Nobel.
Taller de clauers mariners. De 19 a 21h a l’Espai Tallers. Aprèn a fer nusos mariners i crea clauers amb tota la família! Els mariners t’ensenyaran a fer-ho. Aquest taller és per a grans i petits. Aforament màxim: 50 persones. Gratuït. Taller a càrrec de l’Associació Llop de Mar.
Marco Deita. Versions acústiques de cançons flamenques. De 19 a 20.30h a l’Escenari principal. Gratuït.
Hound Dogs. Rock ‘n’ Roll dels 70’s i 80’s. De 21 a 22.30h a l’Escenari principal. Gratuït.
Mistreet Dance Studio. Actuació de dansa urbana. De 22.30 a 23h a l’Escenari principal. Gratuït.
La Tropical. Banda de versions que fan vibrar generacions! De 23.30 a 1.30h a l’Escenari principal. Gratuït.
DJ Sergi_B. Èxits actuals per gaudir de la nit. D’1.30 a 3h a l’Escenari principal. Gratuït.

• Diumenge 25 de setembre, de 12 a 01.00 hores.

Ioga. D’11 a 12h a l’Escenari principal. Classe dirigida de ioga. Troba el teu equilibri entre l’energia Yin i Yang, a través de la pràctica de Slow Vinyasa Yoga, adaptada a tots els nivells. Recorda portar estoreta i roba còmoda. Aforament màxim: 30 persones. Gratuït. Classe a càrrec de Somos Yoga Twins.
Animació infantil marinera. De 12 a 13h a l’Escenari principal. Descobreix una història a través de diferents cançons, danses, màgia i jocs inspirats en el mar. Gratuït. Espectacle a càrrec d’Esquitx Lleure.
Biutysoul. Duo de versions acústiques de temes clàssics i actuals d’estil soul, pop i R&B. De 13.30 a 14.45 a l’Escenari principal. Gratuït.
Espai Jam Sessions. De 15.30 a 17h a l’Escenari Jam sessions. Vine amb el teu instrument i improvisa! Obert a tothom. Gratuït.
Xerrada pràctica de tècniques hipopressives. De 17 a 18h a l’Escenari Jam Sessions. Una xerrada per conèixer en profunditat les tècniques hipopressives i els seus beneficis. Gratuït. Xerrada a càrrec de l’Eva Corral, entrenadora personal, especialitzada en Pilates i tècniques hipopressives, i coach de Low Pressure Fitness.
Treballem amb suro. De 17 a 19h a l’Espai Tallers. Deixa volar la teva imaginació i aprèn a treballar amb el suro de manera creativa! Collarets, estampats, vaixells… i tot allò que se t’acudeixi! Inscripcions el mateix dia a l’Espai tallers. Aforament màxim: 20 persones. Preu: 4€. Taller a càrrec de Racons d’Art.
Art i vi. De 17 a 19h a l’Espai Tallers. Sigues artista per un dia, pintant un quadre del mar, maridat amb una copa de vi. Aprèn d’una artista les tècniques essencials de la pintura acrílica, i elabora la teva pròpia creació. Inscripcions el mateix dia a l’Espai Tallers. Aforament màxim: 10 persones. Preu: 4€. Taller a càrrec d’Art Estudi Nati Ramon i El Talleret.
Dansanimàlia. Actuació de dansa. De 18 a 18.15h a l’Escenari principal. Gratuït.
Passarel.la Guíxols. De 20 a 21h a l’Escenari principal. Passarel·la de moda a càrrec de diferents comerços de Sant Feliu de Guíxols. Gratuït.
Con cuerdas de rumba. Versions acústiques de cançons flamenques, clàssiques i actuals. De 21.30 a 22.45h a l’Escenari principal. Gratuït.
DJ Alex G. Pop i Techno-pop dels 80’s i 90’s. De 23 a 1h a l’Escenari principal. Gratuït.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS