- Publicitat -
Inici Actualitat Aquest cap de setmana se celebra la 12a Mostra de Cinema Etnogràfic...

Aquest cap de setmana se celebra la 12a Mostra de Cinema Etnogràfic a Sant Feliu de Guíxols

Un any més, pels volts de la Mercè, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols ofereix sessions dins el cicle de Cinema Etnogràfic.

El proper divendres 23 i dissabte 24 a les 7 de la tarda a la Sala Abat Panyelles – Monestir de Sant Feliu de Guíxols, es duran a terme les projeccions acompanyades de debat amb José Luis Marzo i Pol Morillas.

Tindrem la possibilitat de poder escoltar professionals directament implicats en els documentals, com són l’historiador de l’art José Luis Marzo i el politòleg Pol Morillas, director del CIDOB (Centre d’Estudis i Documentació Internacionals a Barcelona).

  • Film “La corba” (2022, Jorge Luis Marzo i Félix Pérez-Hita).

23 de setembre de 2022, a les 19h. Sala d’actes del Monestir.

VO en català

Documental que amb una perspectiva no convencional tracta sobre el paper que va tenir l’ús de les estadístiques per part de les administracions governamentals en els mesos inicials de la pandèmia COVID-19. Gràfiques, quadres, dades de tota mena van inundar les pantalles i les xarxes comunicatives convertint-se en una mena de ciència d’estat. Després de la projecció hi haurà un debat amb l’historiador de l’art i especialista en comunicació, Jorge Luis Marzo, que és també codirector del film.

  • Film “Bouncing Back. World Politics After The Pandemic” (2021, Pol Morillas i David Fonseca).

24 de setembre de 2022, a les 19h. Sala d’actes del Monestir.

VO en anglès, subtitulada en català.

La pandèmia ha suposat una alteració de dinàmiques geopolítiques, econòmiques i de seguretat. El món es troba en plena convulsió i augmenten les desigualtats i les rivalitats entre potències. Aquest documental, produït pel CIDOB, reuneix diversos experts que posen sobre la taula aquestes problemàtiques que afecten l’ordre internacional. La projecció s’acompanyarà d’un debat amb Pol Morillas, realitzador del film, politòleg i director del CIDOB.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Toni Carrión liderarà l’oposició de forma constructiva i exigent des del primer dia

En un entorn d'abstenció generalitzada, la candidatura de Junts a Sant Feliu de Guíxols ha estat l’opció que més ha crescut a...

Obertura d’un nou establiment al mercat municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Jam ibèricos és un projecte familiar ple d'ilusió i passió, amb idees originals on combinem els anys d'experiéncies d'atenció a públic amb...

LOPD Montoliu, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

LOPD Montoliu és una empresa amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit legal a la llei de protecció de dades, implantant...

El pregó de la Festa Major de Cassà recorda els vint anys d’història del Centre Cultural Sala Galà

Ara fa un mes que el Centre Cultural Sala Galà va celebrar el 20è aniversari, i el pregó de la Festa Major...

COMENTARIS