- Publicitat -
Inici Actualitat Veïns i veïnes de Sant Pol-S'Agaró denuncien la degradació del paratge

Veïns i veïnes de Sant Pol-S’Agaró denuncien la degradació del paratge

Els veïns i veïnes de Sant Pol-S’Agaró denuncien la degradació del paratge. Des de l’Associació de la urbanització es mostren preocupats per la deixadesa dels ajuntaments tant de Sant Feliu de Guíxols com de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró. Reclamen més inversió i més vigilància a la zona.

Els veïns i veïnes de Sant Pol-S’Agaró denuncien la manca d’inversió en les infraestructures i el manteniment del veïnat. Es queixen de la deixadesa per part dels dos ajuntaments que administrativament en formen part, tant de Sant Feliu de Guíxols com  Castell-Platja d’Aro. Membres de l’Associació van traslladar les preocupacions davant de representants dels consistoris en una reunió.

Des de l’entitat reclamen la millora de la neteja i també de la seguretat, reforçant la vigilància. Demanen que les propostes sobre la taula no quedin guardades en un calaix i es tirin endavant. Des de l’Associació demanen solucions urbanístiques adequades, exigeixen un projecte de paratge concret i més implicació i col·laboració de les administracions públiques. Entre les prioritats de l’Associació de veïns Paratge Sant Pol-S’Agaró, també hi ha les obres per acabar amb les inundacions al carrer Verbania amb l’avinguda s’Agaró, la circulació del Passeig Platja de Sant Pol i el Parc de les Dunes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Toni Carrión liderarà l’oposició de forma constructiva i exigent des del primer dia

En un entorn d'abstenció generalitzada, la candidatura de Junts a Sant Feliu de Guíxols ha estat l’opció que més ha crescut a...

Obertura d’un nou establiment al mercat municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Jam ibèricos és un projecte familiar ple d'ilusió i passió, amb idees originals on combinem els anys d'experiéncies d'atenció a públic amb...

LOPD Montoliu, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

LOPD Montoliu és una empresa amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit legal a la llei de protecció de dades, implantant...

El pregó de la Festa Major de Cassà recorda els vint anys d’història del Centre Cultural Sala Galà

Ara fa un mes que el Centre Cultural Sala Galà va celebrar el 20è aniversari, i el pregó de la Festa Major...

COMENTARIS