Inici Actualitat Veïns i veïnes de Sant Pol-S'Agaró denuncien la degradació del paratge

Veïns i veïnes de Sant Pol-S’Agaró denuncien la degradació del paratge

Els veïns i veïnes de Sant Pol-S’Agaró denuncien la degradació del paratge. Des de l’Associació de la urbanització es mostren preocupats per la deixadesa dels ajuntaments tant de Sant Feliu de Guíxols com de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró. Reclamen més inversió i més vigilància a la zona.

Els veïns i veïnes de Sant Pol-S’Agaró denuncien la manca d’inversió en les infraestructures i el manteniment del veïnat. Es queixen de la deixadesa per part dels dos ajuntaments que administrativament en formen part, tant de Sant Feliu de Guíxols com  Castell-Platja d’Aro. Membres de l’Associació van traslladar les preocupacions davant de representants dels consistoris en una reunió.

Des de l’entitat reclamen la millora de la neteja i també de la seguretat, reforçant la vigilància. Demanen que les propostes sobre la taula no quedin guardades en un calaix i es tirin endavant. Des de l’Associació demanen solucions urbanístiques adequades, exigeixen un projecte de paratge concret i més implicació i col·laboració de les administracions públiques. Entre les prioritats de l’Associació de veïns Paratge Sant Pol-S’Agaró, també hi ha les obres per acabar amb les inundacions al carrer Verbania amb l’avinguda s’Agaró, la circulació del Passeig Platja de Sant Pol i el Parc de les Dunes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

L’OPERATIU D’ESTIU 2022 DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ REALITZA 4.000 ACTUACIONS ENTRE EL 23 DE JUNY I L’11...

Es redueix el nombre de robatoris tant a domicilis com en establiments comercials Un cop finalitzat l’operatiu especial d’estiu...

Èxit de convocatòria al segon Festival “D’Aquí” de Sant Feliu de Guíxols

El Festival aposta pel talent de casa, i tots els participants (música, gastronomia, comerç) han de ser de Sant FeliuTots els dies,...

La demanda de lloguer d’habitatge es duplica en 13 anys al Baix Empordà

La demanda de lloguer d'habitatge en 13 anys al Baix Empordà s'ha duplicat. A més, la mitjana de preu del contracte de...

El CAP de Platja d’Aro recupera l’horari d’hivern

No s’ofereix atenció mèdica entre les vuit del vespre i les vuitdel matí des de l’11 de setembre, el Centre d’Atenció Primària...

COMENTARIS