Inici Actualitat Veïns i veïnes de Sant Pol-S'Agaró denuncien la degradació del paratge

Veïns i veïnes de Sant Pol-S’Agaró denuncien la degradació del paratge

Els veïns i veïnes de Sant Pol-S’Agaró denuncien la degradació del paratge. Des de l’Associació de la urbanització es mostren preocupats per la deixadesa dels ajuntaments tant de Sant Feliu de Guíxols com de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró. Reclamen més inversió i més vigilància a la zona.

Els veïns i veïnes de Sant Pol-S’Agaró denuncien la manca d’inversió en les infraestructures i el manteniment del veïnat. Es queixen de la deixadesa per part dels dos ajuntaments que administrativament en formen part, tant de Sant Feliu de Guíxols com  Castell-Platja d’Aro. Membres de l’Associació van traslladar les preocupacions davant de representants dels consistoris en una reunió.

Des de l’entitat reclamen la millora de la neteja i també de la seguretat, reforçant la vigilància. Demanen que les propostes sobre la taula no quedin guardades en un calaix i es tirin endavant. Des de l’Associació demanen solucions urbanístiques adequades, exigeixen un projecte de paratge concret i més implicació i col·laboració de les administracions públiques. Entre les prioritats de l’Associació de veïns Paratge Sant Pol-S’Agaró, també hi ha les obres per acabar amb les inundacions al carrer Verbania amb l’avinguda s’Agaró, la circulació del Passeig Platja de Sant Pol i el Parc de les Dunes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

Ja es coneix el Cartell premiat del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols 2023, una al·legoria que convida a “destapar-se” després de les restriccions...

El divendres 20 de gener al matí s'ha conegut el cartell de carnaval 2023 de Sant Feliu de Guíxols.La popular celebració començarà...

Les classes Europa i 420 inauguraran la VIII Guíxols Cup del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols inicia aquest cap de setmana la VIII Guíxols Cup, una de les regates estrella de l’entitat. S’espera...

COMENTARIS