Inici Actualitat El festival Porta Ferrada supera els 49.000 espectadors en el seu 60è...

El festival Porta Ferrada supera els 49.000 espectadors en el seu 60è aniversari

El festival Porta Ferrada ha tancat la seva “millor edició” superant els 49.000 espectadors. El 60è aniversari ha estat marcat per actuacions internacionals en exclusiva i per superar els 5.000 espectadors en el concert de clausura amb Estopa dalt l’escenari. Des de l’organització ja treballen per apropar la dansa i la música clàssica” en la pròxima edició. Esperen anunciar aquesta tardor els primers artistes confirmats per l’any que ve.

El Festival Porta Ferrada tanca la seixantena edició superant els seus objectius amb 49.357 espectadors que han omplert els diferents escenaris de Sant Feliu de Guíxols. És a dir, un 17,5% més que els 42.000 assistents de l’any passat. Una edició que els organitzadors qualifiquen de la “millor” de la seva història.

Entre el juliol i agost s’han programat una quarantena de concerts de gran i petit format i que ha comptat amb catorze actuacions internacionals en exclusiva a Catalunya com Iggy Pop, Simple Mind o Marisa Monte. Pels escenaris ganxons també han actuat artistes com Manolo García, Sopa de Cabra, Jamie Cullum o artistes de jazz com Chucho Valdés & Paquito de Rivera. El festival també ha comptat amb el concert de comiat de Joan Manuel Serrat de les terres empordaneses i l’estrena estatal de la “Pastoral for the Planet” a càrrec de la Fura dels Baus, que va servir de concert per celebrar el 60è aniversari.

Una edició que també ha estat marcada pel concert de clausura amb el grup de rumba espanyola Estopa que ha batut rècord de públic, superant les 5.000 entrades venudes al Guíxols Arena, aforament que fins ara no s’havia assolit.

Des de l’organització asseguren que treballaran per apropar “la dansa i la música clàssica al gran públic” i l’ampliació d’espectacles de carrer gratuïts de cara al futur. A més, asseguren que ja tenen “grans noms sobre la taula” i esperen durant aquesta tardor poder-los presentar.

facebook sharing button
twitter sharing button

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

L’OPERATIU D’ESTIU 2022 DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ REALITZA 4.000 ACTUACIONS ENTRE EL 23 DE JUNY I L’11...

Es redueix el nombre de robatoris tant a domicilis com en establiments comercials Un cop finalitzat l’operatiu especial d’estiu...

Èxit de convocatòria al segon Festival “D’Aquí” de Sant Feliu de Guíxols

El Festival aposta pel talent de casa, i tots els participants (música, gastronomia, comerç) han de ser de Sant FeliuTots els dies,...

La demanda de lloguer d’habitatge es duplica en 13 anys al Baix Empordà

La demanda de lloguer d'habitatge en 13 anys al Baix Empordà s'ha duplicat. A més, la mitjana de preu del contracte de...

El CAP de Platja d’Aro recupera l’horari d’hivern

No s’ofereix atenció mèdica entre les vuit del vespre i les vuitdel matí des de l’11 de setembre, el Centre d’Atenció Primària...

COMENTARIS