Inici Actualitat L'espectacle de Nathy Peluso fa embogir el públic de Porta Ferrada

L’espectacle de Nathy Peluso fa embogir el públic de Porta Ferrada

El Festival de la Porta Ferrada encara la recta final de l’edició 2022. Aquest dimecres ha actuat al Guíxols Arena l’artista argentina Nathy Peluso, que ha fet embogir al públic des que es van obrir les portes. De fet, desenes de seguidors van entrar corrents i cridant per poder gaudir de l’espectacle des de primera fila.

Per a molts ha estat la primera vegada que l’han vist actuar en directe. Altres, en canvi, ja l’havien vist abans, però aquest dimecres s’han estrenat veient el seu show de peu i ballant sense parar a la pista, tal com ho va fer ella dalt de l’escenari. Fos o no la primera vegada que gaudien de l’espectacle, Nathy Peluso ja tenia tot el seu públic enamorat d’ella abans de trepitjar el Guíxols Arena. Va destacar una alta presència de públic argentí, d’on ella és originària.

L’actuació va ser un impactant espectacle tant musical com visual. Amb una posada en escena espectacular i rodejada de set músics, Peluso va mostrar la viva imatge del que és ser un artista que sent, viu, gaudeix i es deixa portar per la música.

Nathy peluso es va passar la prop d’hora i mitja de concert sense parar de ballar i, fins i tot, va saltar a la corda, va fer boxa i va baixar de l’escenari a cantar amb el públic.

Els moments més esperats de la nit van arribar a ritme de Mafiosa, Ateo i la sessió 36 de la popular sèrie musical BZRP Music Sessions. L’artista va cloure la nit interpretant la seva nova versió de ‘Vivir así es morir de amor’ amb una pluja de llums del públic de fons.

Malgrat la previsió de pluja, el concert va esdevenir sense problemes i finalment, sense cap gota. Això sí, amb llampecs constants que s’observaven de fons a l’escenari.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Edicte d’aprovació definitiva d’un projecte d’obres

Expedient núm. 66102018000002 / aps Per acord de Ple, adoptat en la sessió del dia 26 de gener de...

Domini nord-americà en l’edició més internacional dela VolCAT Platja d’Aro

Una jornada on es decidia tot. Cames cansades del primer esforç de l´any. Haver-se recuperat era clau per rendir al màxim a...

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

COMENTARIS