- Publicitat -
Inici Actualitat L'artista Joan Mateu exposa 'Mare Internum' al Castell de Benedormiens

L’artista Joan Mateu exposa ‘Mare Internum’ al Castell de Benedormiens

L’exposició ‘Mare Inernum’ de l’artista Joan Mateu es pot visitar al Castell de Benedormiens des del passat 13 d’agost fins al 25 de setembre. En la mostra es pot visualitzar la seva passió i dedicació pel mediterrani. 

Mare Internum, aquest és el títol que rep l’exposició d’una quarantena de peces de pintura i escultura des d’aquest 13 d’agost al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro de la mà de Joan Mateu, pintor, dibuixant, gravador i músic ocasional. Aquesta exposició, que va dedicada al seu interès durant els seus 25 anys de trajectòria artística, mostra el seu interès per les roques, el temps i el mar, que són els majors protagonistes de les seves obres. 

Els primers quadres van fer-se amb acrílic sobre tela, però la necessitat de replicar més varietat d’objectes va fer que més endavant hagués de buscar moltes noves textures, fet que li va portar a treballar en formats amb els que mai abans hi havia treballat. 

Joan Mateu, va desenvolupar i es va anar forjant la seva passió per la pintura durant la seva adolescència. 

L’artista, mostra el seu agraïment a l’aposta que ha fet Castell d’Aro a donar visibilitat i exposar les seves i moltes més obres.

Per part de Castell, platja d’Aro i s’Agaró aposten per pintors d’alta qualitat siguin d’on siguin, ja que al castell hi han passat artistes internacionalsnacionals i de proximitat com és el cas de Joan Mateu, tot i que l’objectiu de l’oferta cultural el tenen molt clar. 

Ja hi són 40 anys fent exposicions al municipi, però tot i que les mateixes persones sempre hi siguin, també sempre hi ha cares noves que continuaran assistint a les properes exposicions.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Toni Carrión liderarà l’oposició de forma constructiva i exigent des del primer dia

En un entorn d'abstenció generalitzada, la candidatura de Junts a Sant Feliu de Guíxols ha estat l’opció que més ha crescut a...

Obertura d’un nou establiment al mercat municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Jam ibèricos és un projecte familiar ple d'ilusió i passió, amb idees originals on combinem els anys d'experiéncies d'atenció a públic amb...

LOPD Montoliu, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

LOPD Montoliu és una empresa amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit legal a la llei de protecció de dades, implantant...

El pregó de la Festa Major de Cassà recorda els vint anys d’història del Centre Cultural Sala Galà

Ara fa un mes que el Centre Cultural Sala Galà va celebrar el 20è aniversari, i el pregó de la Festa Major...

COMENTARIS