Inici Actualitat GUARDONS FINAL DE LA 2a EDICIÓ D’ESTIU DEL CONCURSD’HABILITATS ARTÍSTIQUES I TALENTS...

GUARDONS FINAL DE LA 2a EDICIÓ D’ESTIU DEL CONCURSD’HABILITATS ARTÍSTIQUES I TALENTS DE PLATJA D’ARO “TU DE QUÈ VAS!” DOTAT AMB 2.200 EUROS

La Gran Gala Final amb 13 finalistes com a cloenda de la Festa Major d’enguany

Cloenda de la Festa Major de Platja d’Aro 2022 amb la Gran Gala Final oberta al públic de la segona edició d’estiu del Concurs d’Habilitats Artístiques Tu de què vas!dilluns passat 15 d’agost a la Plaça del Mil·lenari. Els guardons d’enguany, entre els 13 finalistes seleccionats en una fase prèvia, han estat per ales interpretacions musicals d’Anna Egea (1r Premi, 1.000 euros, trofeu i actuació a la Festa Major de 2023), Gin’s -Jana Bernada- (2n Premi, 700 euros i trofeu), Isanity -Daniel Segura i Gerard Cortès- (3r Premi i trofeu) i de Pepe Nuñez, Premi Local (200 euros i trofeu).

La convocatòria era oberta a la participació de tothom, major de 16 anys amb esperit d’artista, que de manera amateur, individualment o en conjunt, volgués mostrar les seves habilitats vinculades amb el món de les arts escèniques en sentit ampli (malabars, imitacions, circ, dansa, música, etc.). Els membres del jurat d’enguany han estat Marjan Mir del Grup de Joves de la Comissió de la Festa Major;  Guillem esteve i Adrià Bernabé del grup musical Bipolar; Pau Llensa, guanyador del Premi Local de l’edició 2021 del mateix concurs; i Josep Amat, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

També hi van actuarNicu Tarau (beatbox), Oleguer Massaguer (cantant), Sofia Navarro (cantant), Khloé Leone (dansa), Josep Nuñez (cantant), Isaac Pacheco (cantant), Marta Vallet (cantant), Nil Barrera (màgia), Laia Fierro (cantant) i Ivan Mulà i Laia Mulà (cantants).Una iniciativa de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, que recupera, des de l’estiu de 2021, el concurs que durant sis edicions es va realitzar tot coincidint amb el Carnaval de Platja d’Aro (2010-2015).En la primera l’edició d’aquesta nova etapa del concurs l’estiu passat, el 1r Premi va ser per a la dansa contemporània d’Ainhoa i Arianna Pina; el 2n Premi per als ritmes urbans de  Genni i Alecks Locksmith; el 3r Premi per a la poesia escènica de German Chocero; i el Premi Local per al cant líric de Pau Llensa.

Platja d’Aro va celebrarde l’11 al 15 d’agost la Festa Major 2022, amb una trentena d’activitats a l’aire lliure -especialment a l’entorn de la Plaça del Mil·lenari i de la Plaça Major-, gairebé totes gratuïtes, i que recuperava del tot la normalitat després de dos estius amb adaptacions arran de la pandèmia. L’agenda d’actes oferia una proposta amb la voluntat d’esdevenir atractiva per a tots els públics i totes les edats, on la música, l’animació infantil i la cultura popular en van ser les grans protagonistes de la programació dissenyada per l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb la col·laboració de les entitats locals.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

L’OPERATIU D’ESTIU 2022 DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ REALITZA 4.000 ACTUACIONS ENTRE EL 23 DE JUNY I L’11...

Es redueix el nombre de robatoris tant a domicilis com en establiments comercials Un cop finalitzat l’operatiu especial d’estiu...

Èxit de convocatòria al segon Festival “D’Aquí” de Sant Feliu de Guíxols

El Festival aposta pel talent de casa, i tots els participants (música, gastronomia, comerç) han de ser de Sant FeliuTots els dies,...

La demanda de lloguer d’habitatge es duplica en 13 anys al Baix Empordà

La demanda de lloguer d'habitatge en 13 anys al Baix Empordà s'ha duplicat. A més, la mitjana de preu del contracte de...

El CAP de Platja d’Aro recupera l’horari d’hivern

No s’ofereix atenció mèdica entre les vuit del vespre i les vuitdel matí des de l’11 de setembre, el Centre d’Atenció Primària...

COMENTARIS