Inici Actualitat El festival internacional de màgia de Santa Cristina omple l'Espai Ridaura

El festival internacional de màgia de Santa Cristina omple l’Espai Ridaura

Uns 300 assistents han presenciat aquest divendres la Nit d’Il·lusió de Santa Cristina d’Aro. Fa 23 anys, que l’entitat Mans Màgiques del Món organitza l’esdeveniment al municipi, a través de grans números de màgia de renom internacional. L’il·lusionista Xevi ha estat l’encarregat de conduir la trobada, que ha aplegat sis professionals d’especialització diversa.

Jean Garin, Mario López, Jimmy Delp, Zheng Fusion, Peki i Héctor Mancha han estat els artistes convidats a la 23a Nit d’Il·lusió de Santa Cristina. La trobada, que s’engloba dins el programa de Concerts d’Aro, ha omplert més de 300 localitats a l’Espai Ridaura. La majoria d’assistents són assidus a la cita de màgia, que alhora aplega, un gran nombre de famílies.

Les cartes del canari Héctor Mancha, el segon mag d’Espanya premiat amb el prestigiós FISM, o els tocs d’humor amb un saler de l’andalús Mario López, guardonat a nivell europeu en la categoria de micromàgia, han estat algunes de les peces que s’han presentat. 

Tot i que la màgia té uns orígens mil·lenaris, aquesta es troba en constant renovació. N’és un exemple, el número del francès Jean Garin, basat en les noves tecnologies, que només s’ha escenificat dues vegades a Espanya.

L’il·lusionista Xevi s’ha vestit de mestre de cerimònies i ha presentat l’esdeveniment. El cristinenc compta amb 66 anys de carrera artística, i ha organitzat 81 festivals internacionals de màgia a Espanya, 31 dels quals al seu poble natal, Santa Cristina d’Aro.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

L’OPERATIU D’ESTIU 2022 DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ REALITZA 4.000 ACTUACIONS ENTRE EL 23 DE JUNY I L’11...

Es redueix el nombre de robatoris tant a domicilis com en establiments comercials Un cop finalitzat l’operatiu especial d’estiu...

Èxit de convocatòria al segon Festival “D’Aquí” de Sant Feliu de Guíxols

El Festival aposta pel talent de casa, i tots els participants (música, gastronomia, comerç) han de ser de Sant FeliuTots els dies,...

La demanda de lloguer d’habitatge es duplica en 13 anys al Baix Empordà

La demanda de lloguer d'habitatge en 13 anys al Baix Empordà s'ha duplicat. A més, la mitjana de preu del contracte de...

El CAP de Platja d’Aro recupera l’horari d’hivern

No s’ofereix atenció mèdica entre les vuit del vespre i les vuitdel matí des de l’11 de setembre, el Centre d’Atenció Primària...

COMENTARIS