Inici Actualitat El festival internacional de màgia de Santa Cristina omple l'Espai Ridaura

El festival internacional de màgia de Santa Cristina omple l’Espai Ridaura

Uns 300 assistents han presenciat aquest divendres la Nit d’Il·lusió de Santa Cristina d’Aro. Fa 23 anys, que l’entitat Mans Màgiques del Món organitza l’esdeveniment al municipi, a través de grans números de màgia de renom internacional. L’il·lusionista Xevi ha estat l’encarregat de conduir la trobada, que ha aplegat sis professionals d’especialització diversa.

Jean Garin, Mario López, Jimmy Delp, Zheng Fusion, Peki i Héctor Mancha han estat els artistes convidats a la 23a Nit d’Il·lusió de Santa Cristina. La trobada, que s’engloba dins el programa de Concerts d’Aro, ha omplert més de 300 localitats a l’Espai Ridaura. La majoria d’assistents són assidus a la cita de màgia, que alhora aplega, un gran nombre de famílies.

Les cartes del canari Héctor Mancha, el segon mag d’Espanya premiat amb el prestigiós FISM, o els tocs d’humor amb un saler de l’andalús Mario López, guardonat a nivell europeu en la categoria de micromàgia, han estat algunes de les peces que s’han presentat. 

Tot i que la màgia té uns orígens mil·lenaris, aquesta es troba en constant renovació. N’és un exemple, el número del francès Jean Garin, basat en les noves tecnologies, que només s’ha escenificat dues vegades a Espanya.

L’il·lusionista Xevi s’ha vestit de mestre de cerimònies i ha presentat l’esdeveniment. El cristinenc compta amb 66 anys de carrera artística, i ha organitzat 81 festivals internacionals de màgia a Espanya, 31 dels quals al seu poble natal, Santa Cristina d’Aro.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

Ja es coneix el Cartell premiat del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols 2023, una al·legoria que convida a “destapar-se” després de les restriccions...

El divendres 20 de gener al matí s'ha conegut el cartell de carnaval 2023 de Sant Feliu de Guíxols.La popular celebració començarà...

Les classes Europa i 420 inauguraran la VIII Guíxols Cup del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols inicia aquest cap de setmana la VIII Guíxols Cup, una de les regates estrella de l’entitat. S’espera...

COMENTARIS