- Publicitat -
Inici Entrevistes Grup Excursionista Bell-Matí

Grup Excursionista Bell-Matí

President:  Àngel Oliveras Rovira

  • OBJECTIUS 

El Bell Matí és una de les entitats més antigues del poble. Fundada el 1965, els seus inicis van ser els d’uns joves inquiets de Llagostera que no tenien un espai on es sentissin representats i on poguessin gaudir d’hores d’oci. A partir d’aquí va sorgir l’entitat que, en els primers anys, va tenir un gran ventall de tipologies d’activitats, des de teatre, cursos de català, organització de festivals de nova cançó, preparar el programa de la festa major de Llagostera, etc. fins als més purament excursionistes. Així, ha sigut i continua sent un dels eixos associatius de Llagostera, organitzant i col·laborant en una gran quantitat d’activitats al llarg de l’any a més de donar cobertura federativa a tothom que desitgi realitzar diverses activitats a muntanya.

Com a objectiu tenim mantenir o augmentar el nombre de socis i continuar fomentant la realització d’activitat a muntanya de forma responsable amb el medi natural i amb la resta de col·lectius que fan ús del nostre entorn.

Així doncs, des del Bell Matí volem fomentar les diferents opcions d’activitat a muntanya, la seva realització de forma responsable, així com la cura del nostre entorn mitjançant l’organització i la col·laboració en una gran quantitat d’activitats tant dins del terme municipal com a fora. 

  • QUANTITAT D’ASSOCIATS

Uns 275 socis.

  • COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?

Gran part de les activitats organitzades pel Bell Matí s’engloben dins el paraigua de trobada social, amb la qual cosa, des del març de 2020 fins la segona meitat del 2021 ens hem vist limitats per les diferents restriccions que hi ha hagut. Al no poder fer activitats obertes a tothom que vulgui assistir-hi, des de junta es va decidir no fer activitats mentre existís una certa limitació en el número d’assistents.

  • HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?

Per la COVID, un ajut econòmic de la FEEC.

  • QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?

A nivell econòmic, a través de les quotes de soci i les subvencions rebudes per part de diferents bandes, som plenament solvents. D’altra banda, l’ajuntament ens cedeix espai d’emmagatzematge i d’oficina. Les possibles necessitats de l’entitat, si de cas, serien més de caire humà i de rejoveniment i relleus de la junta i de les persones directament col·laboradores en l’organització de les diferents activitats.

  • ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?

No.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS