Inici Entrevistes Grup Excursionista Bell-Matí

Grup Excursionista Bell-Matí

President:  Àngel Oliveras Rovira

  • OBJECTIUS 

El Bell Matí és una de les entitats més antigues del poble. Fundada el 1965, els seus inicis van ser els d’uns joves inquiets de Llagostera que no tenien un espai on es sentissin representats i on poguessin gaudir d’hores d’oci. A partir d’aquí va sorgir l’entitat que, en els primers anys, va tenir un gran ventall de tipologies d’activitats, des de teatre, cursos de català, organització de festivals de nova cançó, preparar el programa de la festa major de Llagostera, etc. fins als més purament excursionistes. Així, ha sigut i continua sent un dels eixos associatius de Llagostera, organitzant i col·laborant en una gran quantitat d’activitats al llarg de l’any a més de donar cobertura federativa a tothom que desitgi realitzar diverses activitats a muntanya.

Com a objectiu tenim mantenir o augmentar el nombre de socis i continuar fomentant la realització d’activitat a muntanya de forma responsable amb el medi natural i amb la resta de col·lectius que fan ús del nostre entorn.

Així doncs, des del Bell Matí volem fomentar les diferents opcions d’activitat a muntanya, la seva realització de forma responsable, així com la cura del nostre entorn mitjançant l’organització i la col·laboració en una gran quantitat d’activitats tant dins del terme municipal com a fora. 

  • QUANTITAT D’ASSOCIATS

Uns 275 socis.

  • COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?

Gran part de les activitats organitzades pel Bell Matí s’engloben dins el paraigua de trobada social, amb la qual cosa, des del març de 2020 fins la segona meitat del 2021 ens hem vist limitats per les diferents restriccions que hi ha hagut. Al no poder fer activitats obertes a tothom que vulgui assistir-hi, des de junta es va decidir no fer activitats mentre existís una certa limitació en el número d’assistents.

  • HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?

Per la COVID, un ajut econòmic de la FEEC.

  • QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?

A nivell econòmic, a través de les quotes de soci i les subvencions rebudes per part de diferents bandes, som plenament solvents. D’altra banda, l’ajuntament ens cedeix espai d’emmagatzematge i d’oficina. Les possibles necessitats de l’entitat, si de cas, serien més de caire humà i de rejoveniment i relleus de la junta i de les persones directament col·laboradores en l’organització de les diferents activitats.

  • ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?

No.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

Ja es coneix el Cartell premiat del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols 2023, una al·legoria que convida a “destapar-se” després de les restriccions...

El divendres 20 de gener al matí s'ha conegut el cartell de carnaval 2023 de Sant Feliu de Guíxols.La popular celebració començarà...

Les classes Europa i 420 inauguraran la VIII Guíxols Cup del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols inicia aquest cap de setmana la VIII Guíxols Cup, una de les regates estrella de l’entitat. S’espera...

COMENTARIS