Inici Entrevistes La Banda del Caliu -Platja d'Aro-

La Banda del Caliu -Platja d’Aro-

Director:  sr. Robert Gázquez

1 – QUINS SON ELS VOSTRES OBJECTIUS?

El primer objectiu és gaudir i fer gaudir de la música amb tothom. Aprendre i compartir música i, des del passat dia 6 de febrer, honrar el que va ser i serà el millor director que mai ha tingut i tindrà la banda Caliu, en Robert Rodríguez. Sempre portem i portarem el seu nom a les nostres partitures.  

2- QUINA QUANTITAT D´ASSOCIATS TENIU?

Actualment som uns 20 components fixes i uns 3 ó 4 que quan poden vénen a col.laborar. Tenim gent de Palafrugell, Llagostera, Caldes de Malavella, Sant Feliu, Sils, Vidreres, Cassà, Calonge, Barcelona,  Platja d´Aro i Moldavia.

3- COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?

Ens ha donat molta més força per pasar-nos-ho bé i gaudir de totes les sortides que fem. El fet de no poder fer sortides ni assajos durant quasi 2 anys, ens ha donat més empenta.

4- HEU REBUT ALGUN TIPUS D´AJUT?

L´ajuntament de platja d´aro ens ajuda força, pero qui realment ens ajuda, és la junta del CAF (CENTRE AVENIR FANALENC), que sense la gent que la gestiona no faríem res. El CAF és l´entitat més antiga de Platja d´Aro i de la qual en formem part. Sempre que necessitem alguna cosa, sempre estàn al nostre costat: material, gestió de local d´assaig, etc…

5- QUINES SÓN LES VOSTRES NECESSITATS?

Necessitem gent que vulgui venir a compartir amb nosaltres els riures i bons moments que passem desde els assajos fins les sortides. Trobo a faltar gent jove de Platja d´Aro i Sant Feliu, que estan a les escoles de música i possiblement no saben ni que existim. Per a ells també seria una bona manera d´aprendre música i de créixer com a persones.

6- VOLEU AFEGIR ALGUNA COSA FINAL. REFELXIONS. 

La Banda és un raconet d´amics dels quals em sento molt afortunat d´estar al seu servei. Són tots, molt bona gent, i entre tots fem un grup increible. Riem, aprenem, compartim, ens ajudem. No és només un grup de música, som un equip. Aquí no hi ha ni millors ni pitjors, aquí tothom aporta. Tots ens sentim implicats en aquest projecte. 

Tinc la gran sort de tenir al meu costat gent que m´ajuda molt en la meva tasca com a director musical. Tant els que m´ajuden amb les cançons com els que organitzen sortides, com els que porten els joves amb el cotxe…. Tots aporten. 

Això sí, tenim tres normes que ningú pot trencar:

  1. Aquí venim a pasar-ho bé. Si no, que no vingui.
  2. El que celebra alguna cosa, porta bombons, un pastisset, etc….
  3. La culpa de tot és sempre de l´Edu. 
Article anteriorClub Petanca Vilartagues
Article següentCol·lecció Rat Penat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Edicte d’aprovació definitiva d’un projecte d’obres

Expedient núm. 66102018000002 / aps Per acord de Ple, adoptat en la sessió del dia 26 de gener de...

Domini nord-americà en l’edició més internacional dela VolCAT Platja d’Aro

Una jornada on es decidia tot. Cames cansades del primer esforç de l´any. Haver-se recuperat era clau per rendir al màxim a...

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

COMENTARIS