Inici Entrevistes Grup de teatre amateur “Punt i Apart”

Grup de teatre amateur “Punt i Apart”

Directora:  Ma. Àngels Rosselló Bagudanch

.PETITA HISTÒRIA:

    El nostre grup va néixer fa més de quinze anys amb l’objectiu de poder gaudir i enfortir el gust pel teatre.  Ben aviat te n’adones que les teves representacions poden anar més enllà i prens la decisió d’oferir els resultats a finalitats benèfiques. 

 Vàrem començar en el teatre del Casal Parroquial de Llagostera, on s’hi troba un gran escenari  per treballar, i la participació de gent molt maca que t’ajuden en tot el que necessites per portar a terme l’obra.

  Treballem també en el teatre del Casino, situat al centre de la població, i que d’igual manera podem comptar amb l’ajuda i col·laboració de l’Ajuntament.

. OBJECTIUS:

 En tots els casos que hem portat a terme una representació, els objectius sempre han estat els mateixos, la solidaritat envers els altres.

 Som un grup de teatre amateur que persegueix un sincer objectiu, que les recaptacions sempre ajudin als demés, ( al Casal, al Càncer, Oncolliga,…) , mai per interès propi.

 No cal dir que quan parles de teatre, estàs tocant un art on s’hi embolcallen molts valors, i un d’ells és la companyonia i amistat. Moltes vegades al combinar feina i assajos, et trobes amb la incompatibilitat dels horaris i és en aquell moment que recolzes amb forces als membres del grup per tirar endavant el projecte i no defallir. Pot ser dur si coneixes la durada de sis mesos o més per poder presentar un bon treball, però al cap i a la fi, el resultat final és el que compta i quan mires enrere i veus el que has fet i a qui ho dones, ets sents ple i orgullós del que has aconseguit.

. COM ENS HA AFECTAT LA PANDÈMIA?

 En veritat, ha fet que estiguéssim en una parada creativa i preventiva.  De totes maneres, ara tornem amb força i tenim previsió d’estrenar aquest proper mes de novembre on la recaptació anirà destinada íntegrament a Oncolliga. 

 .  HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?

  L’ajut sempre ha estat prop nostre, ja sigui des del Casal Parroquial, o sigui des de l’Ajuntament ( pel que fa al teatre). També cal destacar la col·laboració  del poble quan et donen un cop de mà per l’escenografia i no volen cobrar-te res (fusters, serrallers, botiga de mobles, dissenyadors gràfics,…)

  • QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?

  Si tens en compte l’objectiu pel qual treballem, les nostres necessitats sempre són les mateixes, poder gaudir d’espais per poder assajar, l’ajuda de tècnics, elements escenogràfics,… però la principal necessitat i més important és l’assistència del públic que farà que el nostre treball s’hagi vist recompensat i l’objectiu inicial plantejat complert.

  • ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?

  La meva reflexió personal és la d’estar súper agraïda amb tots els membres del meu grup per les hores de treball compromeses i no defallir en cap moment. També a tot el públic que ens segueix, que ens són fidels al nostre treball i ens ajuda a consolidar el nostre objectiu.

Article anteriorCol·lecció Rat Penat
Article següentLa lluita dels caçadors.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

L’OPERATIU D’ESTIU 2022 DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ REALITZA 4.000 ACTUACIONS ENTRE EL 23 DE JUNY I L’11...

Es redueix el nombre de robatoris tant a domicilis com en establiments comercials Un cop finalitzat l’operatiu especial d’estiu...

Èxit de convocatòria al segon Festival “D’Aquí” de Sant Feliu de Guíxols

El Festival aposta pel talent de casa, i tots els participants (música, gastronomia, comerç) han de ser de Sant FeliuTots els dies,...

La demanda de lloguer d’habitatge es duplica en 13 anys al Baix Empordà

La demanda de lloguer d'habitatge en 13 anys al Baix Empordà s'ha duplicat. A més, la mitjana de preu del contracte de...

El CAP de Platja d’Aro recupera l’horari d’hivern

No s’ofereix atenció mèdica entre les vuit del vespre i les vuitdel matí des de l’11 de setembre, el Centre d’Atenció Primària...

COMENTARIS