Inici Entrevistes Grup de teatre amateur “Punt i Apart”

Grup de teatre amateur “Punt i Apart”

Directora:  Ma. Àngels Rosselló Bagudanch

.PETITA HISTÒRIA:

    El nostre grup va néixer fa més de quinze anys amb l’objectiu de poder gaudir i enfortir el gust pel teatre.  Ben aviat te n’adones que les teves representacions poden anar més enllà i prens la decisió d’oferir els resultats a finalitats benèfiques. 

 Vàrem començar en el teatre del Casal Parroquial de Llagostera, on s’hi troba un gran escenari  per treballar, i la participació de gent molt maca que t’ajuden en tot el que necessites per portar a terme l’obra.

  Treballem també en el teatre del Casino, situat al centre de la població, i que d’igual manera podem comptar amb l’ajuda i col·laboració de l’Ajuntament.

. OBJECTIUS:

 En tots els casos que hem portat a terme una representació, els objectius sempre han estat els mateixos, la solidaritat envers els altres.

 Som un grup de teatre amateur que persegueix un sincer objectiu, que les recaptacions sempre ajudin als demés, ( al Casal, al Càncer, Oncolliga,…) , mai per interès propi.

 No cal dir que quan parles de teatre, estàs tocant un art on s’hi embolcallen molts valors, i un d’ells és la companyonia i amistat. Moltes vegades al combinar feina i assajos, et trobes amb la incompatibilitat dels horaris i és en aquell moment que recolzes amb forces als membres del grup per tirar endavant el projecte i no defallir. Pot ser dur si coneixes la durada de sis mesos o més per poder presentar un bon treball, però al cap i a la fi, el resultat final és el que compta i quan mires enrere i veus el que has fet i a qui ho dones, ets sents ple i orgullós del que has aconseguit.

. COM ENS HA AFECTAT LA PANDÈMIA?

 En veritat, ha fet que estiguéssim en una parada creativa i preventiva.  De totes maneres, ara tornem amb força i tenim previsió d’estrenar aquest proper mes de novembre on la recaptació anirà destinada íntegrament a Oncolliga. 

 .  HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?

  L’ajut sempre ha estat prop nostre, ja sigui des del Casal Parroquial, o sigui des de l’Ajuntament ( pel que fa al teatre). També cal destacar la col·laboració  del poble quan et donen un cop de mà per l’escenografia i no volen cobrar-te res (fusters, serrallers, botiga de mobles, dissenyadors gràfics,…)

  • QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?

  Si tens en compte l’objectiu pel qual treballem, les nostres necessitats sempre són les mateixes, poder gaudir d’espais per poder assajar, l’ajuda de tècnics, elements escenogràfics,… però la principal necessitat i més important és l’assistència del públic que farà que el nostre treball s’hagi vist recompensat i l’objectiu inicial plantejat complert.

  • ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?

  La meva reflexió personal és la d’estar súper agraïda amb tots els membres del meu grup per les hores de treball compromeses i no defallir en cap moment. També a tot el públic que ens segueix, que ens són fidels al nostre treball i ens ajuda a consolidar el nostre objectiu.

Article anteriorCol·lecció Rat Penat
Article següentLa lluita dels caçadors.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Edicte d’aprovació definitiva d’un projecte d’obres

Expedient núm. 66102018000002 / aps Per acord de Ple, adoptat en la sessió del dia 26 de gener de...

Domini nord-americà en l’edició més internacional dela VolCAT Platja d’Aro

Una jornada on es decidia tot. Cames cansades del primer esforç de l´any. Haver-se recuperat era clau per rendir al màxim a...

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

COMENTARIS