- Publicitat -
Inici Entrevistes Club Petanca Vilartagues

Club Petanca Vilartagues

Vicepresident:  Sr. FELIX VARGAS

  • OBJECTIUS
    El club es va crear el 1988 amb l’objectiu de jugar federadament a la petanca sense limitació d’edats, havent arribat a ser considerat un dels millors clubs de petanca de tota la província, i per molts, el club amb les millors instal·lacions.
  • QUANTITAT D’ASSOCIATS

Ara mateix som una cinquantena de socis, tot i que en certs moments hem arribat a la seixantena. S’ha de dir però, que la tendència torna a ser ascendent en aquest aspecte pel qual des d’aquí animem a tothom que es vulgui apuntar que ho faci.

  • COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?

Durant uns mesos no vàrem poder jugar ni practicar el nostre esport. Quan es va flexibilitzar la normativa, ho vàrem haver de fer amb mascaretes, però sempre respectant i seguint les normes que es varen imposar.

  • HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?

No, ajudes cap. Però s’ha de dir que les instal·lacions son municipals, per tant és l’Ajuntament qui es fa càrrec de totes les despeses. Abans ens donaven una subvenció, però ara només ho fan amb el material. Per exemple, si necessitem grava per condicionar les pistes, ens porten el material i nosaltres mateixos ens ho fem. Es a dir, que la ma d’obra la posem nosaltres.

  • QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?

A data d’avui, cada cop que hem demanat alguna cosa a l’Ajuntament se’ns ha donat. Però necessitat concreta podríem dir que la única cosa que ens faria falta una persona que fes una mica de neteja al menys un o dos cops a la setmana, el local social, els banys, etc. Per la resta ens considerem totalment coberts. 

  • ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?

Probablement si tinguéssim algú que ens fes d’espónsor seria una bona ajuda. Seria maco poder competir amb uniforme. Ho hem intentat amb alguna empresa però de moment no hem aconseguit ningú. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS