Inici Actualitat Nàutic Vell Sant Feliu de Guíxols presenta una nova zona d’inclusió per...

Nàutic Vell Sant Feliu de Guíxols presenta una nova zona d’inclusió per a persones que pateixen discapacitats físiques i psíquiques.

• Aquesta iniciativa facilitarà la pràctica de les activitats aquàtiques a aquest Col·lectiu • La presentació s’emmarca dins del 10è aniversari del Nàutic Vell • La jornada va comptar amb la presentació del llibre “10 anys del Nàutic Vell (2012-2022). Cambra de Comerç Sant Feliu de Guíxols, més d’un segle impulsant l’Espai portuari”

El Passeig Fortim de Sant Feliu de Guíxols ha estat l’escenari de la presentació de la nova zona d’inclusió social per a persones que pateixen discapacitats físiques i psíquiques i que tenen dificultats a l’hora de poder practicar activitats nàutiques i aquàtiques i contribuir, d’aquesta manera, a la pràctica de l’esport i el lleure.

Aquestes noves instal·lacions han comptat amb la reforma d’aquest espai per adaptar-lo a l’accessibilitat de persones amb discapacitats i incorpora dues grues que facilitaran la mobilitat de les persones d’aquest Col·lectiu, amb l’objectiu de reduir l’esforç que han de fer per fer-ho i garantir la seva seguretat en el trasllat.

A més, es dóna el cas que aquestes grues es troben ubicades dins d’una zona estratègica i de fàcil accés, dins del Nàutic Vell, podent compaginar l’esport i el lleure amb una àmplia oferta de serveis, com ara restauració, comerç local, establiment hotelers, etc

D’altra banda, l’Acte ha comptat amb la presentació del llibre ”10 anys del Nàutic Vell (2012-2022). Cambra de Comerç Sant Feliu de Guíxols, més d’un segle impulsant l’Espai portuari”, una publicacióque relata la transformació de l’Espai i l’evolució de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols, al llarg d’aquesta darrera dècada.

L’acte, organitzat per Nàutic Vell, ha comptat amb l’assistència de més de 170 persones, entre ells la presència dels representants de les Entitats que han donat suport al projecte des del seu inici; la Fundació Vimar, l’Associació Viu Autisme, així com Ports de la Generalitat, Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Nàutic Vell, Consell Comarcal del Baix Empordà, Consell General de Cambres, FOEG, PIMEC, CORVE, Rotary Costa Brava, Fundació Support Girona i Fundació Barcelona Salut.

En l’apartat dels parlaments han intervingut el Sr. Eduard Bosch, president de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, en Sr. Josep Maria Soler de Fundació Tutelar Support Girona, el Sr. Josep Collell, president del Rotary Costa Brava i antic patró de la Fundació VIMAR I el Sr. Pere Vila, director general de Ports de la Generalitat de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Sant Feliu de Guíxols reforça la seva Policia Local amb un dron policial i una unitat canina

Un dron policial de darrera generació, capaç de ser usat en moltes situacions, -com per exemple, trobar una persona que s'ha perdut...

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

COMENTARIS