Inici Actualitat Sant Feliu de Guíxols tramita 408 sol·licituds d’ajuts al lloguer d'habitatge

Sant Feliu de Guíxols tramita 408 sol·licituds d’ajuts al lloguer d’habitatge

Aquest any s’han tramitat 408 sol·licituds d’ajudes de lloguer a L’Oficina Local d’Habitatge de Sant Feliu de Guíxols. 247 d’aquestes peticions estan sent resoltes a través del Ministeri. Hi ha hagut 104 persones que han demanat el bo jove, aquest, va destinat als menors de trenta-sis anys. D’altra banda, hi ha hagut 57 demandes d’ajuda de gent gran, les quals ja han estat tramitades. Respecte a l’any passat, el nombre de persones grans que han rebut les ajudes ha crescut un 14%, en bona part gràcies a la campanya de comunicació que es va fer des de l’Ajuntament.

Laura Serrano, regidora de Drets Socials de Sant Feliu de Guíxols, destaca que es tracta d’un suport per a famílies que realment ho necessiten, és a dir, que està destinada a la ciutadania més vulnerable.

L’ajuda del Ministeri d’aquest any incloïa la cessió d’un habitatge o, com a novetat, d’una habitació. Només hi podien optar les persones més grans de trenta-sis anys, ja que els menors d’aquesta edat haurien d’haver sol·licitat el bo jove.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

SIS MUNICIPIS DE LA COSTA BRAVA CENTRE DEMANEN LA FI DEL TALLS DEL SERVEI ELÈCTRIC

Clam conjunt dels sis alcaldes després d’un estiu amb nombroses incidències Els municipis de Sant Feliu de Guíxols; Castell...

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris de la ciutat que el tenien buit

Una de les condicions per incorporar-lo és que estigui un 20% per sota del preu de mercat L'Ajuntament de...

EDICTE D’APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU PER A UBICAR-HI OFICINES DE SERVEIS SOCIALS

Expedient: X2022021540 / 67102022000004 EDICTE D'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU...

COMENTARIS