Inici Actualitat Prop de 300 persones participen en la cursa Popular de Santa Cristina...

Prop de 300 persones participen en la cursa Popular de Santa Cristina d’Aro

Prop de 300 persones han participat en la cursa Popular de Santa Cristina d’Aro. Feia dos anys que no s’organitzava a causa de la pandèmia i enguany s’ha pogut celebrar en normalitat. Tot i això, a conseqüència de la calor es va fer un petit canvi a última hora del recorregut de la prova de 7.500 metres. Els participants per primera vegada van poder gaudir d’un concert un cop van arribar a la meta. Amb aquesta activitat s’ha donat el tret de sortida a la Festa Major del municipi.

La calor canicular d’aquest cap de setmana no va frenar aquests prop de 300 corredors que van participar a la cursa Popular de Santa Cristina d’Aro. Feia dos anys que no s’organitzava a causa de la pandèmia i enguany s’ha volgut celebrar amb música. Com a novetat a les deu del vespre, a l’exterior de l’Espai Ridaura el grup Sense Sal va amenitzar l’ambient, un cop van acabar les proves.

Com ja és tradició, es van fer quatre curses segons l’edat: de 200 m, 900 m, 2300 m i 7500 m. Aquesta última, a darrera hora, es va modificar el seu recorregut a causa de les restriccions pel perill d’incendi en zones forestals. I és que en algun tram, els corredors s’havien d’endinsar al massís Ardenya i es va decidir canviar-ho.

Amb aquesta cursa es vol implicar als veïns i veïnes i sobretot als més joves a l’esport com és l’atletisme. Una activitat, que enguany forma part de la programació de la festa major del municipi i que de fet ha donat el tret de sortida a la festivitat que arrencarà aquest divendres amb un munt d’activitats per a totes les edats.

Enguany el pregó anirà a càrrec de l’actor i l’humorista Fel Faixedas. La Festa Major comptarà amb correfoc, castell de focs artificials, sardanes, concerts , el campionat de petanca, una trobada castellera , una cercavila de gegants i cap grossos, una festa de l’escuma, entre altres activitats. La festa acabarà el dilluns 25 de juliol amb el conjunt d’havaneres Terra Endins.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Sant Feliu de Guíxols reforça la seva Policia Local amb un dron policial i una unitat canina

Un dron policial de darrera generació, capaç de ser usat en moltes situacions, -com per exemple, trobar una persona que s'ha perdut...

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

COMENTARIS