Inici Actualitat El festival de la Porta Ferrada ha venut prop del 60% de...

El festival de la Porta Ferrada ha venut prop del 60% de l’aforament i preveu superar els 42.000 espectadors de l’any passat

L’organització es mostra “satisfeta” i destaca el reconeixement del públic per la qualitat dels espectacles

El Festival de la Porta Ferrada ha venut ja prop del 60% de l’aforament disponible en aquesta 60a edició. En concret, l’adjunt a la direcció del certamen, Sergi Rosselló, ha revelat que ja estan per sobre de les 33.000 localitats venudes. El festival que se celebra a Sant Feliu de Guíxols durant els mesos de juliol i agost va arrencar amb Marisa Monte i aquest cap de setmana ha estrenat el Guíxols Arena amb l’actuació del britànic Jamie Cullum i els noruecs Kings of Convenience. Des de l’organització es mostren “satisfets” amb el ritme de venda d’entrades i donen per fet que superaran els 42.000 espectadors amb els que van tancar l’edició del 2021. En aquest sentit, destaquen concerts com el de Joan Manuel Serrat que ha esgotat les entrades o els de Manolo García i Estopa que porten un ritme alt de venda.

El director artístic del Festival de la Porta Ferrada, Albert Mallol, destaca la bona resposta que estan notant per part del públic per la programació i la qualitat dels espectacles. “La veritat és que tothom ens reconeix que és un dels anys amb millor combinació d’artistes. Això també diu molt del festival”, assenyala Mallol.

A banda de Jamie Cullum –en l’única actuació que fa aquest any a Catalunya- i Kings of Convinience, aquest cap de setmana per l’Espai Port hi ha passat el Mandalain Ballet de Biarritz i el musical d’homenatge a Aretha Franklin, ‘Amazing Grace’. “Portem un ballet que és un regal per als amants de la dansa i un dels espectacles referents del gospel”, remarca Mallol.

El director adjunt del festival, Sergi Rosselló, destaca també la “transversalitat” del Porta Ferrada, que “agrupa molts estils i tothom s’hi pot sentir reconegut”. De fet, per a Rosselló aquesta és una qualitat que diferencia el certamen i que el fa ser “un referent” a Catalunya en relació als festivals d’estiu.

Comprar l’entrada a la web del festival

Des de l’organització recomanen que els qui vulguin comprar una entrada per algun dels espectacles que queden al Porta Ferrada d’aquest any, ho facin a través de la pàgina web oficial del festival. “Hi ha molts portals per internet, però per evitar problemes, millor fer-ho a la web oficial”, ha assenyalat Mallol.

Per Sant Feliu de Guíxols hi passaran artistes internacionals com Herbie Hancock, Simple Minds, Iggy Pop o Kool & The Gang, a més d’altres de l’estat com Manolo García, Tanxungueiras o Estopa, que tancaran el festival el 21 d’agost.

A més, aquest cap de setmana torna la Música als Puestus amb Mascanada 6. El cicle de concerts gratuïts que es fan a diversos espais de Sant Feliu. Aquest dijous toca Raquel Lua a la Plaça del Puig.  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Sant Feliu de Guíxols reforça la seva Policia Local amb un dron policial i una unitat canina

Un dron policial de darrera generació, capaç de ser usat en moltes situacions, -com per exemple, trobar una persona que s'ha perdut...

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

COMENTARIS