Inici Actualitat El festival de la Porta Ferrada ha venut prop del 60% de...

El festival de la Porta Ferrada ha venut prop del 60% de l’aforament i preveu superar els 42.000 espectadors de l’any passat

L’organització es mostra “satisfeta” i destaca el reconeixement del públic per la qualitat dels espectacles

El Festival de la Porta Ferrada ha venut ja prop del 60% de l’aforament disponible en aquesta 60a edició. En concret, l’adjunt a la direcció del certamen, Sergi Rosselló, ha revelat que ja estan per sobre de les 33.000 localitats venudes. El festival que se celebra a Sant Feliu de Guíxols durant els mesos de juliol i agost va arrencar amb Marisa Monte i aquest cap de setmana ha estrenat el Guíxols Arena amb l’actuació del britànic Jamie Cullum i els noruecs Kings of Convenience. Des de l’organització es mostren “satisfets” amb el ritme de venda d’entrades i donen per fet que superaran els 42.000 espectadors amb els que van tancar l’edició del 2021. En aquest sentit, destaquen concerts com el de Joan Manuel Serrat que ha esgotat les entrades o els de Manolo García i Estopa que porten un ritme alt de venda.

El director artístic del Festival de la Porta Ferrada, Albert Mallol, destaca la bona resposta que estan notant per part del públic per la programació i la qualitat dels espectacles. “La veritat és que tothom ens reconeix que és un dels anys amb millor combinació d’artistes. Això també diu molt del festival”, assenyala Mallol.

A banda de Jamie Cullum –en l’única actuació que fa aquest any a Catalunya- i Kings of Convinience, aquest cap de setmana per l’Espai Port hi ha passat el Mandalain Ballet de Biarritz i el musical d’homenatge a Aretha Franklin, ‘Amazing Grace’. “Portem un ballet que és un regal per als amants de la dansa i un dels espectacles referents del gospel”, remarca Mallol.

El director adjunt del festival, Sergi Rosselló, destaca també la “transversalitat” del Porta Ferrada, que “agrupa molts estils i tothom s’hi pot sentir reconegut”. De fet, per a Rosselló aquesta és una qualitat que diferencia el certamen i que el fa ser “un referent” a Catalunya en relació als festivals d’estiu.

Comprar l’entrada a la web del festival

Des de l’organització recomanen que els qui vulguin comprar una entrada per algun dels espectacles que queden al Porta Ferrada d’aquest any, ho facin a través de la pàgina web oficial del festival. “Hi ha molts portals per internet, però per evitar problemes, millor fer-ho a la web oficial”, ha assenyalat Mallol.

Per Sant Feliu de Guíxols hi passaran artistes internacionals com Herbie Hancock, Simple Minds, Iggy Pop o Kool & The Gang, a més d’altres de l’estat com Manolo García, Tanxungueiras o Estopa, que tancaran el festival el 21 d’agost.

A més, aquest cap de setmana torna la Música als Puestus amb Mascanada 6. El cicle de concerts gratuïts que es fan a diversos espais de Sant Feliu. Aquest dijous toca Raquel Lua a la Plaça del Puig.  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

SIS MUNICIPIS DE LA COSTA BRAVA CENTRE DEMANEN LA FI DEL TALLS DEL SERVEI ELÈCTRIC

Clam conjunt dels sis alcaldes després d’un estiu amb nombroses incidències Els municipis de Sant Feliu de Guíxols; Castell...

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris de la ciutat que el tenien buit

Una de les condicions per incorporar-lo és que estigui un 20% per sota del preu de mercat L'Ajuntament de...

EDICTE D’APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU PER A UBICAR-HI OFICINES DE SERVEIS SOCIALS

Expedient: X2022021540 / 67102022000004 EDICTE D'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU...

COMENTARIS