Inici Actualitat PROGRAMA D’ACTIVITATS FAMILIARS D’ESTIU AMB ANIMACIÓ AL PASSEIG MARÍTIM, PROPOSTES DE BENESTAR...

PROGRAMA D’ACTIVITATS FAMILIARS D’ESTIU AMB ANIMACIÓ AL PASSEIG MARÍTIM, PROPOSTES DE BENESTAR PERSONAL I MINICLUB A LA PLATJA GRAN

Simultàniament es pot fer lliure la gimcana de la Xalarina i en Xalarí a cada vila del municipi

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró organitza aquest estiu de 2022 un ampli conjunt d’activitats de caràcter familiar. D’aquesta manera, recupera algunes de els propostes d’abans de la pandèmia, i alhora manté altres iniciatives sorgides durant els darrers dos estiu i que han tingut una gran acollida i una alta participació. L’estrena va ser el cap de setmana 18 i 19 de juny amb la 8a edició del Festival Xalaro, d’espectacles i concerts familiars.

Activitats d’animació al Passeig Marítim de Platja d’Aro, cada dijous del 14 de juliol al 25 d’agost (gratuït, obert a tothom i sense inscripció prèvia): taller de pintura (14 de juliol · 19 h · confluència amb el c/ Marina), visita dels personatges Xalarina i Xalarí (21 de juliol i 11 d’agost · 19 h · c/ Reina Fabiola), taller de confecció de xapes (28 de juliol i 25 d’agost · 19 h · c/ Marina), taller de maquillatge (4 d’agost · 20 h · c/ Reina Fabiola), i taller i vol d’estels (18 d’agost · 11 h · c/ Marina). Propostes de benestar personal de caràcter familiar, del 2 de juliol al 2 de setembre (inscripció prèvia, places són limitades, 2 euros / persona a entrades.platjadaro.com): sessions d’hipopressius cada dilluns, dimecres i divendres (9.30 h) a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro (les mares i poden assistir acompanyades pels nadons fins a 2 anys, que no han de retirar tiquet); i ioga en família, cada divendres (19 h) al Parc de Sant Ramon de S’Agaró.

Alhora, tot l’estiu es pot gaudir del Miniclub a la Gran Gran (Av. Costa Brava) com a ludoteca (10-13 h), espai familiar (17-19 h) i Babyclub (10-13 h i 17-19 h). També tornen les visites guiades familiars o teatralitzades; el programa Estiueja a la biblio!; el Mercat Medieval de Castell d’Aro (20 i 21 d’agost); i les Festes Majors de S’Agaró (14-17 de juliol), Platja d’Aro (11-15 d’agost) i Castell d’Aro (6-11 de setembre). També tot l’estiu es pot realitzar per lliure la gimcana familiar On són la Xalarina i en Xalarí? Amb l’ajuda d’un plànol cal buscar-los, dibuixats en una dotzena de petites plaques instal·lades en els punts més emblemàtics en cada vila del municipi, ja que hi ha tres gimcanes independents a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar en el mateix planell i, un cop completat, retornar-lo a l’Oficina de Turisme, on es rebrà un obsequi protagonitzat per les mascotes de turisme familiar del municipi.

Un conjunt de propostes pròpies del municipi reconeguda amb el guardó Platja en família,  concedit per l’Agència Catalana de Turisme des de l’any 2014. Per aconseguir-la i consolidar-la cal la implicació de les empreses locals, generant millores en allotjament, restauració i oci que facilitin l’estada del públic familiar; i des de l’àmbit municipal la implantació, entre d’altres accions, de mesures de seguretat actives i passives, informació en idiomes o el disseny d’una programació d’activitats específica per al públic familiar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

SIS MUNICIPIS DE LA COSTA BRAVA CENTRE DEMANEN LA FI DEL TALLS DEL SERVEI ELÈCTRIC

Clam conjunt dels sis alcaldes després d’un estiu amb nombroses incidències Els municipis de Sant Feliu de Guíxols; Castell...

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris de la ciutat que el tenien buit

Una de les condicions per incorporar-lo és que estigui un 20% per sota del preu de mercat L'Ajuntament de...

EDICTE D’APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU PER A UBICAR-HI OFICINES DE SERVEIS SOCIALS

Expedient: X2022021540 / 67102022000004 EDICTE D'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU...

COMENTARIS