Inici Actualitat Sant Feliu implantarà un sistema de contenidors mòbils pels veïns del centre...

Sant Feliu implantarà un sistema de contenidors mòbils pels veïns del centre de la ciutat

L’objectiu és evitar les olors durant el dia i comptarà amb les cinc fraccions per poder reciclar

Sant Feliu de Guíxols implementarà en les properes setmanes un sistema de contenidors mòbils pels veïns del centre de la ciutat. Es tracta de deu plataformes que aniran distribuïdes en diferents punts i que estaran al carrer des de les 18h fins les 6h de l’endemà. A cadascuna d’aquestes plataformes hi haurà les cinc fraccions (plàstic, orgànic, rebuig, cartró i vidre) i estaran a disposició dels ciutadans, però no dels comerciants. A través d’aquest sistema, l’Ajuntament espera que s’evitin olors durant el dia i així millorar la imatge de la ciutat en una de les zones més concorregudes de Sant Feliu de Guíxols. Cada dia a les 18h un camió de neteja portarà la plataforma de contenidors i els recollirà dotze hores més tard.

 El consistori espera que en les properes setmanes es posi en marxa aquesta nova iniciativa que considera “molt necessària”. La regidora de Neteja de Sant Feliu de Guíxols, Tili Ribera, assenyala que parlaran amb els veïns per informar-los d’aquesta iniciativa i també es posaran en contacte amb els comerciants per tal de fer-los saber que només poden tirar el rebuig, però no poden fer servir la resta de contenidors, ja que estan reservats expressament pels veïns.

Cada plataforma compta amb vuit contenidors de posar i treure i dos fixes de paper i cartró. Ribera ha explicat que amb la possibilitat de treure i posar contenidors aconsegueixen ajustar-se a les necessitats. “Si ens en falten més d’una fracció els podem posar i si ens en sobra d’una altra el traiem”, remarca.

La regidora de Neteja de Sant Feliu ha remarcat que faran pedagogia amb els més d’un miler de persones que viuen a la zona centre de Sant Feliu de Guíxols. “Ho explicarem bé, perquè ho sàpiguen i que es pugui evitar que durant el dia hi hagi les escombraries pel carrer i, de retruc, evitem les males olors. Aquesta és una imatge que no ens podem permetre a Sant Feliu”, ha conclòs Ribera. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

SIS MUNICIPIS DE LA COSTA BRAVA CENTRE DEMANEN LA FI DEL TALLS DEL SERVEI ELÈCTRIC

Clam conjunt dels sis alcaldes després d’un estiu amb nombroses incidències Els municipis de Sant Feliu de Guíxols; Castell...

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris de la ciutat que el tenien buit

Una de les condicions per incorporar-lo és que estigui un 20% per sota del preu de mercat L'Ajuntament de...

EDICTE D’APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU PER A UBICAR-HI OFICINES DE SERVEIS SOCIALS

Expedient: X2022021540 / 67102022000004 EDICTE D'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU...

COMENTARIS