Inici Actualitat LES OBRES D’ESTÈSIA I DEL TALLER BDN ES TROBEN A LA NAU...

LES OBRES D’ESTÈSIA I DEL TALLER BDN ES TROBEN A LA NAU BLAU

El grup Estèsia de Barcelona visita per segon cop La Nau Blau, aquesta vegada acompanyat per el tallerBDN d’escultura, que rep el suport de l’ajuntament de la ciutat de Badalona.

Estèsia es funda al 2014 amb l’objectiu de impulsar diferents manifestacions artístiques, mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general, compartir i inspirar. Aquesta col·lectiva de  artistes, amb seu al transformant barri del Poblenou de Barcelona i a San Feliu de Guíxols, ofereix mirades actuals i personals, lliures de limitacions, alterant i alliberant colors, explorant amb materials, textures, formes i conceptes, incloent també elements representatius de l’evolució tecnològica i social actual. 

En aquesta exposició hi concorren: Anna Bosch, Xefo Guasch, Mónica Reche, Claudio Rojas i Anna Torres.

El tallerBDN ha ofert els espais de creació física, a més d’una seixantena d’artistes mitjançant residencies temporals. És un Taller de tallers d’escultura, on el artistes comparteixen espais comuns, individuals i experiències. Forma part de Xarxaprod, en un context on manquen centres específics per produir obra tridimensional. Ha promocionat activitats artístiques i concursos. Ha impartit tallers de formació i convenis de pràctiques, organitzat exposicions, atorgat beques… La història dels 17 anys del tallerBDN és la suma de moltes voluntats, pocs diners i bons resultats.

Artistes que exposaran a La Nau Blau: Josep M. Camí, Ramón M. Teixidor i Camí, Joana Demestre, Julia Fritz i Agustina Santinelli i Pilar Marsà.

Aquesta exposició rep el suport de l’ajuntament de San Feliu de Guíxols a través del de la regidoria de Cultura.

Data: 22 de juliol al septembre de 2022

Inauguració: 22 de juliol 19.30h

Obert els divendres de 17 a 20 hores , dissabtes de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores i diumenges de 10 a 13 hores. Visites concertades al tel. 678701098.

LaNau Blau c/ Sant Isidre, 21 Sant Feliu de Guíxols (Girona)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

SIS MUNICIPIS DE LA COSTA BRAVA CENTRE DEMANEN LA FI DEL TALLS DEL SERVEI ELÈCTRIC

Clam conjunt dels sis alcaldes després d’un estiu amb nombroses incidències Els municipis de Sant Feliu de Guíxols; Castell...

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris de la ciutat que el tenien buit

Una de les condicions per incorporar-lo és que estigui un 20% per sota del preu de mercat L'Ajuntament de...

EDICTE D’APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU PER A UBICAR-HI OFICINES DE SERVEIS SOCIALS

Expedient: X2022021540 / 67102022000004 EDICTE D'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU...

COMENTARIS