Inici Actualitat NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA D’ACTIVITATS INFANTILS ESTIUEJA A LA BIBLIO!

NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA D’ACTIVITATS INFANTILS ESTIUEJA A LA BIBLIO!

La Biblioteca Mercè Rodoreda en un centre de dinamització cultural al municipi

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró proposa per a aquest estiu de 2022 un ampli ventall d’activitats infantils a l’entorn del programa Estiueja a la Biblio! amb sessions de contes, tallers creatius, jocs i un programa de promoció de la lectura. Totes les iniciatives són gratuïtes i converteixen l’equipament en un centre de dinamització cultural, més enllà dels serveis clàssics d’una biblioteca. El projecte Llegir té premi! proposa als infants i joves de 4 a 13 anys registrar mitjançant una butlleta o el carnet lector el llibre, conte o còmic del fons de la biblioteca del que han gaudit i participar en els sorteig de llibres i jocs de platja dels dijous 28 de juliol i 25 d’agost (18 h).

També hi ha programats diversos tallers infantis: Elaboració d’un tres en ratlla amb Creativa +5 anys (dilluns 11 de juliol · 18 h); Enigmes amb Josep Maria Ibarra +8 anys (dimarts 26 de juliol · 18 h); i Plastilina amb ah! Estudi +5 anys (dijous 25 d’agost · 18 h). Alhora, tallers familiars per fer plegats infants i adults: Scrapbook europeu amb Glòria Torres +6 anys (dijous 14 de juliol · 10 h); Penjolls de llautó amb Tacte Joiers +6 anys (dimecres 20 de juliol · 10 h); Scrapbook amb Verónica Schuvab +6 anys (dimarts 2 d’agost · 10 h); Joc d’enigmes Stockman Escape amb Tot Jugar +8 anys (dijous 3 d’agost · 18 h); Jocs en família amb La Juganera +6 anys (dimarts 9 d’agost · 17.30 h); i Lettering amb Llibretes Boniques +7 anys (dimarts 16 d’agost · 10 h). Per participar-hi cal inscripció prèvia a bmr@platjadaro.com (places limitades).

Les sessions de contes  d’estiu són: Contes amagats… contes no trobats!, proposta de jocs de lectoescriptura amb Olga Cercós, per a infants de 6 a 9 anys (dilluns 18 i 25 e juliol; i 1, 8 i 22 d’agost · 18 h); Fem màgia! amb Veus Veus +4 anys (dijous 21 de juliol · 18 h); i Quimera! amb Butai Produccions +4 anys (divendres 12 d’agost · 18 h). També enguany es pot gaudir del nou servei de jocs de taula en préstec (un joc i màxim 15 dies) o per jugar-hi a la mateixa biblioteca: llavors cal fer-ho acompanyat d’un adult. Justament, en paral·lel, aquest estiu per al públic adult s’ha programat la xerrada-recital Prudenci Bertrana comentat amb Miquel Martín i Olga Cercós (dimarts 19 de juliol i dimecres 10 d’agost · 19 h); dues noves sessions del cicle Cita amb l’autor/a amb Care Santos (dimecres 20 de juliol · 19 h) i Màrius Serra (dimecres 27 de juliol · 19 h); i les presentacions literàries Criatures de ciutat de Clàudia Arqués Masó (dijous 28 de juliol · 19 h); i Noc-ra. L’ull d’Horus de Conrad Vila (dimarts 16 d’agost · 19 h).

La biblioteca pública municipal Mercè Rodoreda (en servei des de 1981, amb nova seu des de l’any 2001 i amb projecte d’ampliació a mig termini), disposa de dues plantes amb un superfície de 500 m2 adaptades per a facilitar l’accés al públic amb mobilitat reduïda. La primera acull els serveis habituals de consulta, préstec i hemeroteca. A la segona, hi ha altres serveis diversos: sales de treball, estudi i ordinadors. L’equipament disposa d’un fons de 38.000 documents i d’una hemeroteca de més de 80 publicacions. En paral·lel també disposa d’espais complementari a l’edifici adjunt de la Masia Bas per desenvolupar-hi formacions, tallers i activitats culturals.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

SIS MUNICIPIS DE LA COSTA BRAVA CENTRE DEMANEN LA FI DEL TALLS DEL SERVEI ELÈCTRIC

Clam conjunt dels sis alcaldes després d’un estiu amb nombroses incidències Els municipis de Sant Feliu de Guíxols; Castell...

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris de la ciutat que el tenien buit

Una de les condicions per incorporar-lo és que estigui un 20% per sota del preu de mercat L'Ajuntament de...

EDICTE D’APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU PER A UBICAR-HI OFICINES DE SERVEIS SOCIALS

Expedient: X2022021540 / 67102022000004 EDICTE D'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU...

COMENTARIS